2777
2789

سلام دوستان پدرشوهرم مبتلا شده..از نوع گوارشیه..یعنی عذر میخام اسهال داره...

حال عمومیش خوبه خداراشکر...تو خونه قرنتطینه هست...تو یه اتاق جدا از ساختمانه کلا...

الان چی خوبه براش که بخوره...

و اینکه عذرمیخام دسشویی را با چی ضدعفونی کنیم؟

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سینه مرغ رو بزار ابپز بشه

ی مقدار برنج با گوجه و هویج رنده شده و سیب زمینی هم جدا بزار بپزه مرغ ک پخت ریش ریش کن اضافه کن بهشون کلا سوپ ساده ابکی ک توش مرغ داشته باشه

عسل ابلیمو خوبه 

جوشونده به و اویشن

میوه بسیار میتونه کمکش کنه مخصوصا موز 

عدسی هم میتونه مقوی باشه با آش 

ک توشون حبوبات داره

ممنون دوستان🌸

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

غذا فقط سوپ جو و برنج و گوشت ساده ی اب پز

لبنیات نخوره اب یا ابپیوه ی سرد اصلا نخوره

خاکشسر و بایه لیوان اب و یه قاشق عسل بعد هر اسهال بخوره

آب سیب و اب هویج رو حتما روزی یبار بخوره هم کلیه هاش راه میفته هم اسهال رو کمی خوب میکنه

همسر منم گوارشی بود هر چیزی میخورد فورا بالا میاورد ولی من بازم بهش میدادم وقتی رفتیم دکتر دیدیم ریه هاشم درگیر بودن 

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

من نطرات رو میخونم هی یادم میفته 🤣اصلا حبوبات نخوره چون نفخ دارن و برای کسی که گوارشش مشکل پیدا کرده بدترش میکنه

این چیزهایی که من میگم رو عزیزم مخلوط نظر سه تا پزشک و کارشناس طب سنتیه که خداروشکر روی شوهر من خوب جواب داد

مخلوط اب و وایتکس هم برای سرویس بهداشتی استفاده کنید و همچنین برای شست و شوی ظرفها البته طرفهاش تحت هیچ شرایطی با بقیه ظرفها قاطی نشه

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
من نطرات رو میخونم هی یادم میفته 🤣اصلا حبوبات نخوره چون نفخ دارن و برای کسی که گوارشش مشکل پیدا کرد ...

مرسی عزیزم