2777
2789
عنوان

خانومهایی که اطرافیانشون مشکل روحی و روانپزشکی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 30 پست
فلوکستین مدت طوللنی میخوردبعدش یه سری قرصهای دیگه دوتر جایگزین کرد ولی دیگه کلا گذاشت کنار اللن نمی ...

به شما چه ربطی داره اونوقت؟؟؟؟

زندگی خودشه...

سر به سرش نزارید بزارید زندگیشو کنه...

زمین گرده و ممکنه یه روز سر خودت یا شوهرت یا بچه هات بیاد و اونوقته که بسوزی و کاری از دستت برنیاد...این طفلیا مریض شدنشون دست خودشون  نبوده که 😔

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه واقعا مشکل ساز شده

ربطی به قرص و افسردگی نداره بیخود اینو اسلحه خودتون نکنید 

فلوکستینم داروی خیلی قوی نیست 

خواهر شوهری!!!

خوبه خودت زنی و داری علیه هم جنس خودت الکی پرونده سازی میکنی

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
ربطی به قرص و افسردگی نداره بیخود اینو اسلحه خودتون نکنید  فلوکستینم داروی خیلی قوی نیست  ...

عزیزم من اصلا دوس ندارم اتفاقی بیوفته.میخوام درمان بشه.راستش مادر خودمه.ولی داره ابروی چند تا خانواده و میبره

السلام علی الحسین💖
منم 😔 چون خودمم درگیرم و دارو میخوردم و قراره بعد زایمانمم بخورم،یعنی ممکنه روزی علیهم استفاده بشه ...

من نزدیک هشت سال خوردم بعد از زایمانم عاجزانه از خدا خاستم کمکم کنه ترک کنم.الان هفت ماهه لب نزدم

من نزدیک هشت سال خوردم بعد از زایمانم عاجزانه از خدا خاستم کمکم کنه ترک کنم.الان هفت ماهه لب نزدم

منم تو حاملگیم قطع کردم...اما روحیه م خوب نیست...حس میکنم از بچه م بدم میاد ....از سختیای بعد زایمان وحشت دارم...مدام میترسم....مدام هم بابتش ناشکری میکنم....خدا خودش منو ببخشه😔😔

مگه نمیتونن دفترچه بیمه شو ببینن و ثابت بشه؟

پزشکی قانونی خانم رو ارجاع میده به روانپزشک و یا روانشناس مورد اعتماد در صورت صحت حرف شما مراحل قانونی انجام میشه و در صورت عدم تایید حرف شما، خانم میتونه علیه تون شکایت کنه و اعاده حیثیت.

ربطی به قرص و افسردگی نداره بیخود اینو اسلحه خودتون نکنید  فلوکستینم داروی خیلی قوی نیست  ...

نه عزیزم مشکل ساز شده که دارم میگم.بعدم کار بدی نمیخوایم بکنیم میخوایم درمانش کنیم!ففط قبول نمیکنه بیماره

السلام علی الحسین💖
منم تو حاملگیم قطع کردم...اما روحیه م خوب نیست...حس میکنم از بچه م بدم میاد ....از سختیای بعد زایمان ...

علاوه بر اینکه مولتی ویتامین خارجی مصرق میکنی اگه دیدی ادامه داره باید داروتو بخوری

بخاطر همون بچت داروتو بخور

السلام علی الحسین💖
منم 😔 چون خودمم درگیرم و دارو میخوردم و قراره بعد زایمانمم بخورم،یعنی ممکنه روزی علیهم استفاده بشه ...

الهی 

منم چون از نزدیک با این بیماری آشنام بیشتز درک می کنم 

خدا خودش بزرگه 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 
علاوه بر اینکه مولتی ویتامین خارجی مصرق میکنی اگه دیدی ادامه داره باید داروتو بخوری بخاطر همون بچت ...

میخورم داروهای ویتامینمو...اما ضد افسردگیم رو بعد زایمان شروع میکنم

نه عزیزم مشکل ساز شده که دارم میگم.بعدم کار بدی نمیخوایم بکنیم میخوایم درمانش کنیم!ففط قبول نمیکنه ب ...

بزارید به حال خودش باشه..تحقیر کردنش بدترش میکنه

😔😔😔چه بی رحمانه از یه نقطه ضعف استفاده میکنن

عزیزم مادر خودمه.ولی داره ابروبپریزی میکنه.بپابروی یه خانواده دیگه رو هم داره میبره.من که بد مادرمو نمیخوام.ولی باید دارو بخوره تا بتونه تمصمیم بگیره.

السلام علی الحسین💖
بزارید به حال خودش باشه..تحقیر کردنش بدترش میکنه

اخه الان چند ساله داروشو قطع کرده داریم مدارا میکنیم که نره سمتش.ولی واقعا داره ابروی خانوادگیمون میره.

السلام علی الحسین💖