یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه راضی نیستم باذکارا و حرفاش خودشو از چشم انداخت.. اصلا دلم باش صاف نمیشه
از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
خوب هست .ولی بعضی اوقات یه کاری میکنه که دور از ذهن منه باعث میشه بد بودنش درنظرم زیاد جلوه کنه.
مثلا چه کاری
از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
ببینین زن و شوهرا دو فرد جدا از خانواده های متفاوت هستن هردو با فرهنگ و تربیت جداگانه بزرگ شد ...
اره ولی مشکل با از نقطه ضعف سو استفاده کردن.. عیب به رو آورذن.. دهن بینی.. بد قولی. دروغ فرق داره
چ راهی... وقتی دیگه از چشم افتاده و دلم باش صاف نمیشه
هر مشکلی راه خودشو داره من مشکل شمارو نمیدونم راه حل بیشتر مشکلا صحبت کردن اونم با ملایمت کامل ...
دیگه نمیتونم باش صحبت کنم چون جنبه نداره.. اوایل ازدواج رو صمیمی بودن و نگاه کردن ش به خانما حساسیت نشون میدادم و بش گفتم من دوست ندارم با خانمای دیگه شوخی کنی..بعد یه مدت که ازش پول اضافه می خواستم غیر مستقیم تهدید میکرد که پول زیاد نخواه وگرنه میرم با خانما کار را میندازم یا میرم شهری کار می کنم که بلا نسبت زن خراب زیاد داره
بعید میدونم دوست خوبم، ما کسی تو اطرافیان داریم با این خصیصه، هزار تا روانشناس و مشاور رفتن، حتی کارش به دارو خوردن هم رسید ولی خوب نشد که نشد، الان دومین زنش داره طلاق میده، ماشالله خوش اشتها هست دست میزاره رو زن امروزی و تحصیلکرده که حاضر نیستن بسوزن و بسازن