2777
2789
عنوان

از شوهرتون راضی هستید یا نه؟

198 بازدید | 18 پست

اگ هم خوبی داره هم بدی ببینید کدومش بیشتره بعد نظر بدین

تعداد رای : 27
نظرسنجی
شوهرم خوبه ازش راضیم
16
59%
ازش راضی نیستم واقعا بده
2
7%
پنجاه پنجاست
9
33%

ببینین زن و شوهرا دو فرد جدا از خانواده های متفاوت هستن 

هردو با فرهنگ و تربیت جداگانه بزرگ شدن پس مشکلات طبیعیه .باید سعی کنیم با بد و خوب هم بسازیم و مشکل رو حل کنیم

تو تاپیکای لاغری تگم کنید شاید تونستم دوستانمو کمک کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه راضی نیستم باذکارا و حرفاش خودشو از چشم انداخت.. اصلا دلم باش صاف نمیشه 

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
خوب هست .ولی بعضی اوقات یه کاری میکنه که دور از ذهن منه باعث میشه بد بودنش درنظرم زیاد جلوه کنه.

مثلا چه کاری 

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
ببینین زن و شوهرا دو فرد جدا از خانواده های متفاوت هستن  هردو با فرهنگ و تربیت جداگانه بزرگ شد ...

اره ولی مشکل با از نقطه ضعف سو استفاده کردن.. عیب به رو آورذن.. دهن بینی.. بد قولی. دروغ فرق داره 

من شوهرم خوبه مشکل خودم هستم تازگی ها خیلی عصبی شدم اصلا توی دعوا روی خودم تسلط ندارم دیشب خم داست بهم میگفت چرا اینقدر عصبی هستی 

چند تا اتفاق با هم افتاد کلا اعصابم ریخت بهم دارم روی خودم کار میکنم که آروم باشم 

همه اینا راه حل داره

چ راهی... وقتی دیگه از چشم افتاده و دلم باش صاف نمیشه 

چ راهی... وقتی دیگه از چشم افتاده و دلم باش صاف نمیشه 

هر مشکلی راه خودشو داره من مشکل شمارو نمیدونم

راه حل بیشتر مشکلا صحبت کردن اونم با ملایمت کامل 

جنگ و دعوا مشکلات رو بیشتر میکنه

تو تاپیکای لاغری تگم کنید شاید تونستم دوستانمو کمک کنم
هر مشکلی راه خودشو داره من مشکل شمارو نمیدونم راه حل بیشتر مشکلا صحبت کردن اونم با ملایمت کامل  ...

دیگه نمیتونم باش صحبت کنم چون جنبه نداره.. اوایل ازدواج رو صمیمی بودن و نگاه کردن ش به خانما حساسیت نشون میدادم و بش گفتم من دوست ندارم با خانمای دیگه شوخی کنی..بعد یه مدت که ازش پول اضافه می خواستم غیر مستقیم تهدید میکرد که پول زیاد نخواه وگرنه میرم با خانما کار را میندازم یا میرم شهری کار می کنم که بلا نسبت زن خراب زیاد داره 

همه اینا راه حل داره

بعید میدونم دوست خوبم، ما کسی  تو اطرافیان داریم با این خصیصه، هزار تا روانشناس و مشاور رفتن، حتی کارش به دارو خوردن هم رسید ولی خوب نشد که نشد، الان دومین زنش داره طلاق میده، ماشالله خوش اشتها هست دست میزاره رو زن امروزی و تحصیلکرده که حاضر نیستن بسوزن و بسازن