2777
2789
سلام چیشدشماحامله شدی؟منم برج ۲ آزمایش دادم lh۱۵وfsh۶بود ولی من پریودیم کم شده بعدسقط برای همون ازما ...

منم میزان پریودم خیلی کم شده جوریکه فقط ۲ روز خون ریزی متوسط دارم و سه چهار روز قطره و لک 

ولی شما اصلا نگران نباش یبار باردار شدی بازم میشی شک نکن

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
منم میزان پریودم خیلی کم شده جوریکه فقط ۲ روز خون ریزی متوسط دارم و سه چهار روز قطره و لک  ...

سلام عزیزم من دوماه باردارم چهارقلو دکترمیگه باید دوتارو ریداکت کنم ولی قبول نکردم میگم اگ خدا نخواد هیچ کدومشون نمیمونن .ان شالله توهم باردارمیشی دوقلو.برام دعاکن خدا ازدادش پشیمون نشه سالم بدنیابیان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من دوماه باردارم چهارقلو دکترمیگه باید دوتارو ریداکت کنم ولی قبول نکردم میگم اگ خدا نخواد ...

الهی 

واااای چقد خوشحال شدم واست فدات شم

انشالله خدا خودش کمک کنه ۷ ماه باقیمونده رو به سلامتی و دلخوش بگذرونی 

حتما حتما حتما دعات میکنم قابل باشم چشم حتما سرنمازم دعات میکنم واست قرآن میخونم حتما عزیزدلم.... الان اینقد ذوق دارم که پیامتو خوندم خیلی خوشحالم کردی با این خبر خوبت

انشالله ۷ ماه دیگه عکس فرشته کوچولوهاتو میذاری....

چطوری چهار قلو شد طبیعی؟

تو رو خدا واسه منم خیلی دعا کن الان شد ۹ ماه اقدام و هیچ... خدا به دلت نگاه کنه و به منم بچه بده

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
الهی  واااای چقد خوشحال شدم واست فدات شم انشالله خدا خودش کمک کنه ۷ ماه باقیمونده رو به سلامت ...

سلام عزیزدلم ممنون فدات .حتمابرات دعامیکنم ولی خیلی استرس دارم خداکنه سالم باشن وتا۹ماه بتونم نگه دارم ان شالله خدابهت بچه سالم وتپل ومپل بده

سلام عزیزدلم ممنون فدات .حتمابرات دعامیکنم ولی خیلی استرس دارم خداکنه سالم باشن وتا۹ماه بتونم نگه دا ...

سلام خانمی

حتما سالم و سلامتن خیالت راحت بسپار بخدا خدایی که بهت این هدیه رو داده خودشم نگهدارشونه... 

خیلی ممنونم عزیزدلم انشالله توکل بخدا...

شما طبیعی باردار شدی یا دارو مصرف کردی؟؟

سلام خانمی حتما سالم و سلامتن خیالت راحت بسپار بخدا خدایی که بهت این هدیه رو داده خودشم نگهدارشونه. ...

سلام عزیزم من دارو کلومیفن باآمپول سینال اف استفاده کردم البته ماه اول بودکه استفاده میکردم

سلام عزیزم من دارو کلومیفن باآمپول سینال اف استفاده کردم البته ماه اول بودکه استفاده میکردم

خداروشکر عزیزدلم

منم این ماه بازم نشد امروز که روز ۲۵م بود پریود شدم

تنها جون سلام خوبی گلم

من روز دوم پریودم رفتم دکتر

بهم برای سه ماه

قرص کلومین ۵۰ شبی ۲ تا از روز سوم تا روز ۹ داد یعنی ۷ شب

قرص دگزامتازون ده تا از شب سوم پریودم

و اسید فولیک داد

دعا کن منم مثل شما با کلومیفن نتیجه بگیرم🙏

امروز که روز ۷ م دورمه پایین دلم قسمت تخمدانها مدام مثل درد میکنه مثل پریودی یعنی بخاطر کلومیفنه؟؟

تنها جون سلام خوبی گلم من روز دوم پریودم رفتم دکتر بهم برای سه ماه قرص کلومین ۵۰ شبی ۲ تا از روز ...

سلام عزیزم ان شالله ب امیدخدانتیجه میگیری .اره منم موقع مصرف داروهااینقدر دردداشتم

سلام عزیزم ان شالله ب امیدخدانتیجه میگیری .اره منم موقع مصرف داروهااینقدر دردداشتم

ممنونم عزیزدلم انشالله

خب پس خیالم راحت شد

شما خوبی حال نی نی های نازت خوبه؟

سلام عزیزم والا من دکتر که گفت مشکلی نیست .حتی من پریودمم منظم شد فقط همون ماه اول اقدامم ۱۷ روز عق ...

عزیزم دکترتو عوض کن هیچی حالیش نیست مال من ۱۶ هست گفته خیلی بالاس یکماهه داره کلی قرص میخورم و امروز رفتم دوبارا یه دوره ۳ماهه قرص داد گف بخور دوباره بیا

عزیزم دکترتو عوض کن هیچی حالیش نیست مال من ۱۶ هست گفته خیلی بالاس یکماهه داره کلی قرص میخورم و امروز ...

سلام عزیزدلم 

من پیش یه دکتر دیگه رفتم بهم گفت که تنبلی نداری ولی مرزی هستی و احتمال تنبلی رو داری و گفت دوماه طبیعی اقدام کن اقدام کردم البته همین دکتر تشخیص زخم رحم و عفونت دادن که دوماه درمان کردم بعدش دوماه به گفته دکترم اقدام کردم و نشد و از ماه گذشته بهم کلومیفن و دگزامتازون داد و ماه گذشته باز نتیجه نگرفتم این ماهم ماه دومه که میخورم توکل بخدا

برای منم سه ماه کلومیفن و دگزا داد بدون آمپول آزاد سازی و گفتن اگه نشد بیا پیشم...

شما چه دارویی استفاده میکنین واسه بالا بودن lh?

سلام عزیزدلم نه متاسفانه من حامله نشدم هنوز تازه امروز پریودم تمام شد من هنوز سونو واسه سایز فولی ...

خوشحالم که بارداری🥰

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
خوشحالم که بارداری🥰

خیلی خیلی ممنونم عزیزدلم انشالله قسمت هر کسی که بچه میخواد بشه به حق امام رضا 🙏🙏🙏🙏