چیکار کنم که برادرم دیگه با خودش چاقو بر ندارده ما تازه فهمیدیدیم هرچی بهش میگیم گوش نمیده به پدر مادرم بگم ممکن هست بد برخورد کنند این بدتر لج کنه آدمی نیست که عصبانی بشه و با چیزی به یکی حمله کنه ولی اینکه چاقو همراه خودش داره باعث میشه یکم بترسیم این چاقو هم میگه سال قبل از یک فروشگاه گرفته یک جورایی فکر میکنه خیلی آدم جالبی میشه اگه همراه داشته باشه دانش آموزان مدرسشون هم اهل این چیزا نیستن رفیقاشومیشناسیم بچه های بدی نیستن این تاثیرات اینستا و... هست که محدودش کردیم ولی نمیدونم چیکار کنم دیگه چاقو بر نداره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از ترس خونوادم قایم کرده میدونن بد برخورد میکنن میترسم بدتر لج کنه
داداش من کلاس هفتم بود. یه چاقو مال دوستش قرض گرفته بود اورد خونه. بعد ی روز دوسش اومد دم حیاط دنبال چاقوش. داداش بزرگم فهمید اول ب داداشم گفت برو چاقو رو بیار. بعد جلو دوستاش از وسط دو نصف کرد انداخت. گفت بار اخرتون باشه چاقو دست این بچه میدین. خودتون اگه جای ببینم. به باباتون میگم. بذارید همین الان بترسه حساب کار دستش بیاد. وگرنه خدایی نکرده خیلی دیر میشه. یه مدرسه بخاطر چاقو ناخن گیر میزنن پهلو دوستشون پسره میمیره. فکر کن چاقو ناخن گیر چقده مگه. وای بحال ایقد چاقوها