2777
2789
عنوان

چاقو داشتن پسر بچه

110 بازدید | 13 پست

چیکار کنم که برادرم دیگه با خودش چاقو بر ندارده ما تازه فهمیدیدیم هرچی بهش میگیم گوش نمی‌ده به پدر مادرم بگم ممکن هست بد برخورد کنند این بدتر لج کنه آدمی نیست که عصبانی بشه و با چیزی به یکی حمله کنه ولی اینکه چاقو همراه خودش داره باعث میشه یکم بترسیم این چاقو هم میگه سال قبل از یک فروشگاه گرفته یک جورایی فکر می‌کنه خیلی آدم جالبی میشه اگه همراه داشته باشه دانش آموزان مدرسشون هم اهل این چیزا نیستن رفیقاشو‌میشناسیم بچه های بدی نیستن این تاثیرات اینستا و... هست که محدودش کردیم ولی نمی‌دونم چیکار کنم دیگه چاقو بر نداره

اصلا استفاده نمیکنن توی یک کشو‌ توی کمد میزار

ه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووف 

چه کار اشتباهی 

دور از جون کار دست خودش میده 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

از ترس خونوادم قایم کرده می‌دونن بد برخورد میکنن میترسم بدتر لج کنه

داداش من کلاس هفتم بود. یه چاقو مال دوستش قرض گرفته بود اورد خونه.   بعد ی روز دوسش اومد دم حیاط دنبال چاقوش. داداش بزرگم فهمید اول ب داداشم گفت برو چاقو رو بیار. بعد جلو دوستاش از وسط دو نصف کرد انداخت. گفت بار اخرتون باشه چاقو دست این بچه میدین. خودتون اگه جای ببینم. به باباتون میگم.  بذارید همین الان بترسه حساب کار دستش بیاد. وگرنه خدایی نکرده خیلی دیر میشه. یه مدرسه بخاطر چاقو ناخن گیر میزنن پهلو دوستشون  پسره میمیره. فکر کن چاقو ناخن گیر چقده مگه. وای بحال ایقد چاقوها

براش توضيح بدين ك سلاح سرد محسوب ميشه و يكم بترسونيدش 

و اينكه تشويقش كنيد ورزش بره تا حس قدرتمندي بيشتري داشته باشه

بجاي نياز ب چاقو برا درياقت اين حس ميتونه روي قدرت بدني خودش حساب كنه با تقويتش و ورزش

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

براش توضيح بدين ك سلاح سرد محسوب ميشه و يكم بترسونيدش و اينكه تشويقش كنيد ورزش بره تا حس قدرتمندي بي ...

اصلا بچه ای نیست که اهل دعوا باشه ولی نمی‌دونم چرا چاقو داره اصلا استفاده نمیکنه باهاش بیرون نمیره

بنظرم احساس می‌کنه اگر مثلا چاقو داشته باشه آدم باحالی بنظر میاد نمی‌دونم از این احساسات عجیب غریب ولی می‌دونم این خیلی خطرناک هست 

بچه دوازده ساله رو باید خیلی رو داره باشیم بهش از الان چاقو دست بگیره بدون ترس از خانواده 😐

خیلی میترسه‌ البته مادرم شدید دعوا‌ می‌کنه این پسر همش یه کاری می‌کنه عصبی بشه بابامم‌ که آدم آرومتری هست ولی رو این چیزا حساس هست 

اصلا کتک زدن نیستند ولی تا چند روز تحت فشار میزارن

داداش من کلاس هفتم بود. یه چاقو مال دوستش قرض گرفته بود اورد خونه. بعد ی روز دوسش اومد دم حیاط دنب ...

برادر من اصلا از من حساب نمیبره‌ بقیه خونواده ها رو میبینم که خیلی حساب می‌برند ولی ما شاید بخاطر اختلاف سنی کم ما هست 

البته ما کلا باهم خوبیم