2777
2789

سلام خانمی شما به نتیجه ای رسیدین؟ منم الان چهار ماهه تو اقدامم ولی باردار نشدم. آزمایش که دادم fsh برا من ۱۰ بود  که تو رنج نرمال بود ولی lh م ۲۵ بود که نرمال حداکثر ۹ بود ولی دکتر بهم گفت که خوبه ولی سونوگرافیم کاملا نرمال بود و کیست نداشتم خداروشکر . بنظر شما lh  بالا خیلی بده؟  نمیذاره باردار بشیم؟

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
سلام خانمی شما به نتیجه ای رسیدین؟ منم الان چهار ماهه تو اقدامم ولی باردار نشدم. آزمایش که دادم fsh ...

نمیدونم عزیزم منم چیزی نفهمیدم ولی دکتر گف ممکنه دردسر بشه برات دکتر برای شما چی نوشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سونو سالم بود

سلام عزیزم

والا من دکتر که گفت مشکلی نیست .حتی من پریودمم منظم شد فقط همون ماه اول اقدامم ۱۷ روز عقب انداختم که سونو و آز دادم نرمال بود فقط یه کوچولو پرولاکتینم بالا بود دکتر کابرلین داد استفاده کردم اوکی شدم و پریودم منظم شد

ولی خودمم بابت ۲۵ بودن lh  م نگرانم که به دکتر گفتم گفتش که طبیعیه مشکلی نیست

اصلا دارو نداد واسه این فقط همون کابرلین داد

شما بهتون دارو داد دکتر واسه lh

lh شما چند بود؟

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
سلام عزیزم والا من دکتر که گفت مشکلی نیست .حتی من پریودمم منظم شد فقط همون ماه اول اقدامم ۱۷ روز عق ...

Lhمنم 25بود دکتر بهم گف میخوای یه مدت دارو مصرف کن هورمونات تنظیم شن آها من یه آزمایش دگم یعنی dhea هم بالا بود دارو ها هم اسپیرنولاکتون و سیپروترون کامپاند و طی خوردن اینا نباید باردار شد سیپرو ک خودش ضدبارداری هست ولی اون یکی خطرناکه موقع خوردنش حامله نباید بشی من گفتم نه نمیخوام بخورم برام ننوشت 

پرلاکتین تو‌چند بود؟

تو چند وقت اقدام هستی

منم پریودام منظومه تروییدم هم خوبه اضافه وزن هم ندارم ولی موی زائد دارم متاسفانه 

دکتر بهم گف سه ماه دگ اقدام کن اگه حامله نشدی برات قرص تقویتی می‌نویسم برای بارداری

Lhمنم 25بود دکتر بهم گف میخوای یه مدت دارو مصرف کن هورمونات تنظیم شن آها من یه آزمایش دگم یعنی dhea ...

من الان ماه چهارم اقدامم سه ماه نشد

پرولاکتینم باید ۲۵ میشد ولی ۳۷ بود  کلا ۸ دونه کابرلین خوردم اوکی شدم

منم پریودم خوبه شاید دو سه روز عقب یا جلو بشه ولی هرماه هست که دکترم گفته طبیعی تا یه هفته هم عقب بندازی

منم قبلا سیپرو و اسپیرو خوردم شاید ۶ سال پیش واسه موی زاید . ولی دکترم اصلا واسه lh  م دارو نداد گفت خوبه.

منم وزنم خوبه تیروئیدمم اوکیه . وزنم ۴۸ کیلو شده تازه کم کردم قبلا ۵۲ بودم. تیروئدمم یکم کم کاری داشت که خیلی خیلی کم بود دکتر گفت بخاطر پرولاکتینه بهم دارو واسه تیروئید نداد اصلا گفت همین کابرلین بخوری اوکی میشه.

عزیزدلم انشالله این ماه جفتمون باردار بشیم

واسه هم دعا کنیم حتما.

من اگه خدایی نکرده این ماهن نتیجه نگیرم یه دکتر خیلی خوب پیدا کردم میرم پیش اون چکاب.

شما چند وقته اقدام کردین؟

من قرص ویتاگنوس خریدم که بخورم اگه باردار نشدم 

چون باید ۱۳ م پریود بشم. خیلی راجع بهش تعریف شنیدم تو نی نی سایت خیلیا ازش راضی بودن

منم سه ماه عزیزم شما کجا هستی 

من تهرانم عزیزم

انشالله که این ماه جفتمون نی نی دار میشیم

شما کجایید؟

واس چی‌هست

یه داروی کاملا گیاهی از گیاه پنج انگشت درست شده که کلا واسه تنظیم هورمونای زنانه عالیه و به بارداری کمک میکنه منم تو نی نی سایت باهاش اشنا شدم الان خریدم ولی فعلا استفاده نکردم گذاشتم ببینم نتیجه اقدام این ماهم چی میشه چون این قرص قاعده اور هستش  میخوام بذارم اگه پریود شدم از همون روز شروع کنم به خوردنش روزی دوتا شب و صبح باید خورده بشه

سلام چیشدشماحامله شدی؟منم برج ۲ آزمایش دادم lh۱۵وfsh۶بود ولی من پریودیم کم شده بعدسقط برای همون ازمایش دادم الانم یک ساله تواقدامم باردارنمیشم فولیکولام باقرص وامپول از۱۲بیشترنمیشه

سلام چیشدشماحامله شدی؟منم برج ۲ آزمایش دادم lh۱۵وfsh۶بود ولی من پریودیم کم شده بعدسقط برای همون ازما ...

سلام عزیزدلم

نه متاسفانه من حامله نشدم هنوز

تازه امروز پریودم تمام شد

من هنوز سونو واسه سایز فولیکول نرفتم تا الان

من مهر ماه هم که پیام دادا بودیم رفتم خوزستان ۱۶ روز پریودم عقب افتاد و باردار نبودم برگشتم تهران رفتم دکتر گفت زخم رحم و عفونت داری و دوماه درمان کردم و حتی زخمم فریز کردم و دوباره آز پرولاکتین و تیرویید دادم که تیروییدم خفیف کم کاری داره و بهم قرص لووتیروکسین ۵۰ میلی داد و اسید فولیک 

تو درمان زخم و عفونت گفت بخاطر فریز اصلا حق رابطه نداری و دوماهم اونجوری عقب افتاد ماه پیش اقدام کردم نشد و ۹ روز پریودم باز عقب افتاد جالبه که تنبلی تخمدانم ندارم و حالا میخوام این ماه اقدام کنم نشد حتما ماه دیگه برم دکتر و بگم برام آز ذخیره و تخمک و دوباره lh و fsh و سایز فولیکول بنوییه انجام بدم

....

عزیزدلم انشالله که برای شمام خیلی زود میشه

اصلا خودتو ناراحت نکن چون الان واقعا ناباروری نداریم مگر اینکه طرفین صفر باشن... فوق فوقش اینه که ivfمیکنیم

اصلا خودتو ناراحت نکن

من خودم خیلی عصبی شدم و استرسی از وقتی اقدام کردم همش پریودام داغون و عقب میوفته... ولی میخوام این ماهو واقعا بیخیال باشم فدای سرمون شد شد نشد خدا بزرگه و هر چی خدا بخواد همونه

من این ماه از روز اول پریودم سیاه دونه میخورم

قرص ویتامین  E  هم گرفتم بخورم دیگه توکل بخدا