2777
2789
عنوان

کیا با شوهرشون دوست بودن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 59 پست
مهم شناخته صنعتی یا سنتی مهم نیست شنااااخت

سه تا از آشنایان و دوستام با دوست پسر ۷ ساله  و ۴ ساله و ۱۰ ساله ازدواج کردن ۲ سال  زیر یه سقف نبودن طلاق

شناخت مهمه نه ۱۰ سال تو کف رابطه بودن و نمایش بازی کردن و هم و نشناختن 

هفته ایی دوبار یه ساعت طرف و ببینی چه شناختی اخه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چه دوره زمونه ای شده باهات دوست میشن همه کارت میکنن بعد میرن یکی دیگه رو میگیرن 

نه حالا همه کارم که نکرد بنده خدا خخخ 

آروم باش آبجی 

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
من بهش نرسم؟  ازدواج کرد آبجی چه رسیدنی ، تموم شد

عزیزم تقدیرت این بوده شاید یه مصلحتی توکاره شاید اگه بهش میرسیدی خوشبخت نمیشدی انشالله یکی در شان ولیاقتت قسمتت بشه که درحد اونی که دوسش داشتی یا از اون بهتر میاد سراغت🙏🤲

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....
سه تا از آشنایان و دوستام با دوست پسر ۷ ساله  و ۴ ساله و ۱۰ ساله ازدواج کردن ۲ سال  زیر یه ...

من گفتم هفته ای 2 ساعت طرفو ببینی ینی شناخت؟من نمیدونم شاید تو اطراف شما اینطوره سنتیاتون

بعدشم از بدیای دوستیم میشه گفت اکثرا علاقه میاد وسطو طرف دیگه با عقلش تصمیم نمیگیره با احساسش تصمیم میگیره ،ببین پس نمیشه چند موردو به همه ی موارد تعمیم داد

همه چی درست میشه
عزیزم تقدیرت این بوده شاید یه مصلحتی توکاره شاید اگه بهش میرسیدی خوشبخت نمیشدی انشالله یکی در شان ول ...

امیدوارم ... 

اگه یه لحظه حال این روزامو میدید هیچوقت نمیرفت

میگفت که عاشقه  ولی لابد نبود که ازدواج کرد دیگ  هعی خدا .. اصلا از ذهنم نمیره که شب عق ...

فکرشو نکن بگو خدایا راضیم به رضای تو دیگه تو تقدیرت نبوده انشالله زود ازیادت بره🤲🙏یه وقت نری سراغش خودتو سبک کنی دیگه دورشو خط بکش چون اگه واقعا دوست داشت با کس دیگه ای ازدواج نمیکرد😐

فکرشو نکن بگو خدایا راضیم به رضای تو دیگه تو تقدیرت نبوده انشالله زود ازیادت بره🤲🙏یه وقت نری سراغش ...

نه به هیچ عنوان ، اون الان یه مرد زن داره از هرکسی حروم تره به من 

ولی آروم نمیشم که نمیشم 

خدا خودش باید برای دلم یه کاری کنه

الکی داری خودتو عذاب میدی یه روزی میرسه به حال امروزت میخندی چند سالته؟

22 سالمه 

بالاخره شاید بعدا بخندم ولی این روزا خیلی سخته 

واقعا سخته

نه به هیچ عنوان ، اون الان یه مرد زن داره از هرکسی حروم تره به من  ولی آروم نمیشم که نمیشم&nbs ...

زمان درمون دردات میشه فقط صبور باش این روزا میگذره سوره والعصر وزیاد بخون

22 سالمه  بالاخره شاید بعدا بخندم ولی این روزا خیلی سخته  واقعا سخته

۲۲ که سنی نیست سخته ولی بعد هر سختی آسونیه اینا میشه تجربه انشالله پخته میشی😊