الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم تقدیرت این بوده شاید یه مصلحتی توکاره شاید اگه بهش میرسیدی خوشبخت نمیشدی انشالله یکی در شان ولیاقتت قسمتت بشه که درحد اونی که دوسش داشتی یا از اون بهتر میاد سراغت🙏🤲
سه تا از آشنایان و دوستام با دوست پسر ۷ ساله و ۴ ساله و ۱۰ ساله ازدواج کردن ۲ سال زیر یه ...
من گفتم هفته ای 2 ساعت طرفو ببینی ینی شناخت؟من نمیدونم شاید تو اطراف شما اینطوره سنتیاتون
بعدشم از بدیای دوستیم میشه گفت اکثرا علاقه میاد وسطو طرف دیگه با عقلش تصمیم نمیگیره با احساسش تصمیم میگیره ،ببین پس نمیشه چند موردو به همه ی موارد تعمیم داد
میگفت که عاشقه ولی لابد نبود که ازدواج کرد دیگ هعی خدا .. اصلا از ذهنم نمیره که شب عق ...
فکرشو نکن بگو خدایا راضیم به رضای تو دیگه تو تقدیرت نبوده انشالله زود ازیادت بره🤲🙏یه وقت نری سراغش خودتو سبک کنی دیگه دورشو خط بکش چون اگه واقعا دوست داشت با کس دیگه ای ازدواج نمیکرد😐