2777
2789
عنوان

بیاین دلداریم بدین 😭😭😭

140 بازدید | 9 پست

امروز سونو کامل دادم دکتر گفت سنگ کیسه صفرا داری ۱٠ میلی متره تنها راحش اینه بری لیزرش کنی ☹️

دخترم چهار ماهشه شیر خودمو میخوره هر کاری میکنم شیرخشک نمیخوره فقط مامانم هست و شوهرم ک کمکم کنن کسی هم نیس ب دخترم شیر بده دارم دق میکنم وقتی فکر میکنم یه روز دخترمو نبینم و شیر نخوره سکته میکنم 😭😭😭😭😭😭😭از عملم میترسم دست و پام یخه😭😭😭😭

غصه نخور همه چی درست میشه... 

عزیزم گیاه ارتیشو بگیر یک گیاه سنتی تو عطاری هستش روزی دو لیوان دم کن بخور سنگتو از بین میبره

قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا می‌گویم و از خدا چیزهایی می‌دانم که شما نمی‌دانید!سوره یوسف آیه ۸۶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم گیاه ارتیشو بگیر یک گیاه سنتی تو عطاری هستش روزی دو لیوان دم کن بخور سنگتو از بین میبره

اخه گفتن یکی از اشناها گفتن دارو گیاهی بخوره اونم خورده بعد یه مدت سنگش شده ۱۸میلی نمیدونم چیکار کنم 

سلام ترس نداره  با لیزر که عمل خیلی راحتیه  فوقش یه شب بچه تو نبینی یادمه بچه م یه ساله ...

واقعا؟ اخه تاحالا اینجور شرایطی نداشتم نمیدونم میتونم تحمل کنم یا ن

اخه گفتن یکی از اشناها گفتن دارو گیاهی بخوره اونم خورده بعد یه مدت سنگش شده ۱۸میلی نمیدونم چیکار کنم ...

اسنفاده کن هر وقت خواستی بری برا لیزر اول سنو ازت میگیره ان شالله ک رفع شده

قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا می‌گویم و از خدا چیزهایی می‌دانم که شما نمی‌دانید!سوره یوسف آیه ۸۶
واقعا؟ اخه تاحالا اینجور شرایطی نداشتم نمیدونم میتونم تحمل کنم یا ن

چرا نتونی ؟

شکر خدا مادرت هست مواظب بچه ت میشه

من یادمه چندساعت رفت وآمد به تهران با عملی که انجام دادم خیلی سخت بود...

قسمتی از زندگیه سعی کن با آرامش برخورد کنی

اتفاق خاصی نیوفتاده تو ذهنت بزرگش کردی که میترسی

چرا نتونی ؟ شکر خدا مادرت هست مواظب بچه ت میشه من یادمه چندساعت رفت وآمد به تهران با عملی که انجام ...

باشه واقعا ممنونم امیدوارم کردی❤