2777
2789
عنوان

تو این شرایط بودین چیکار میکردین

221 بازدید | 14 پست

واسه جهیزیم هیچی نخریدم

نامزدم تیکه های بزرگو گرفته و داره تکمیل میکنه 

حقوقم 15 تومنه، ک همش میره رو قسط ماشینم تا آخر سال

خانوادم هم میگن طلا میدیم سر عروسیت

(سمت ما رسم هس جهیزیه رو داماد میخره همشو، اما نامزدم چن باری گف نمیخای هیچی بخری) 

حالا من چجوری وسایل بخرم، بدون هیچی ک نمیشه برم

(مامانم میگه اگه خاسی وسایل بخری طلارو بفروش، اما با هر کی مشورت کردم میگه حیفه نفروش)) 

الان موندم چجوری چن تیکه بخرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه رسم جهیزیه با داماد ندارید؟ پس چرا از شما انتظار داره؟

چرا

حتی گفت خودم همه چیو میخرم،هر چی بخای،نمیخاد تو بفکر این چیزا باشی، واسه همین من رفتم ماشینمو عوض کردم و زیر قسط رفتم

الان ک رومون ب هم باز شده و یخش آب شده، میگه گ.. خوردم ک گفتم😐

از طرفی هم میگم زشته خالی خالی برم

چیزای چرت و بیخود نخر 

۴ تیکه بخر ک ب دردت بخوره 

قصدی و چکی بخر 

اگه شوهرت ماشین داره ماشینت و بفروش 

البته اگه زیادی جهیزیه واست مهمه 

اگه طلا داری یه کم طلا بفروش 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

چیزای چرت و بیخود نخر ۴ تیکه بخر ک ب دردت بخوره قصدی و چکی بخر اگه شوهرت ماشین داره ماشینت و بفروش ا ...

چیا بخرم مثلا

همینم موندم ک چی بخرم 

ماشین داره اما نمیشه من ماشینمو بفروشم، محل کارمون متفاوته، جفتمون روستا های اطراف میریم، بدون وسیله سخته

چیا بخرم مثلاهمینم موندم ک چی بخرم ماشین داره اما نمیشه من ماشینمو بفروشم، محل کارمون متفاوته، جفتمو ...

مثل قهوه ساز و چایی ساز و تخم مرع آب پز کن،کوشتگوب برقی،۵ دست قابلمه،ساندویچ‌ساز وخیلی چزارو نگیر چون واقعا ب کارت نمیاد.بعد عروسی هم میتونی اینارو بگیری 

همون سماور بگیری کافیه نمیخاد کتری و چایی ساز بگیری 

اگه خیاطی بلد نیستی چرخ خیاطی نگیر.دو دست قابلمه کافیه 

ارکپال ۲ دست بگیر نمیخاد ۵ دست بگیری 

نمیخاد گرون ترین پرده و روتختی ک بگیری یه قیمت مناسب بگیری هم خوبه.بوفه و ساعت ایستاده از مد افتاده نگیر 

وسایل داخل بوفه هم نگیر 

باور کن جهیزیه هیچیش استفاده نمیشه

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

مثل قهوه ساز و چایی ساز و تخم مرع آب پز کن،کوشتگوب برقی،۵ دست قابلمه،ساندویچ‌ساز وخیلی چزارو نگیر چو ...

کلا از اول توافق کردیم ک چیزایی ک ب کار نمیاد نگیریم

یعنی همون اول ک گف همه چیو خودم میخرم

منم گفتم اشکال نداره هر چی میگیری 

گف در طول زندگی هر چی کم بود میگیرم

گفتم باشه

پرده گرفتیم، رو تختی هم مامانم از قبل برام گرفته

قابلمه و ظرف کم داریما هر کدوم ی دست هس

کلا از اول توافق کردیم ک چیزایی ک ب کار نمیاد نگیریمیعنی همون اول ک گف همه چیو خودم میخرممنم گفتم اش ...

سفید بخت بشی عزیزم