2777
2789

صددرصد

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

په نه پ روزو بی محلی کن شبم قاطیش کن😂😂

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍

رابطه جنسی خط قرمز ماست حتی قهر باشیم اگر احساس نیاز کنیم چه من چه همسرم دریغ نمیکنیم 

وقتی میخوام بیمحلش کنم جوری رفتار میکنم که انگار کلا نیست با دیوار برام فرقی نداره 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

من فقط نمی‌خندم، از اونجایی که خنده‌رو هستم، افسردگی می‌گیره 😁😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
رابطه جنسی خط قرمز ماست حتی قهر باشیم اگر احساس نیاز کنیم چه من چه همسرم دریغ نمیکنیم  وقتی می ...

چقد خوببببب. خوشبخت بشد❤

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالی فرجه"  به جمع  👈مشق انتظار 👉  بپیوندید . 

من تاحالا بی محلی نکردم ولی یکبار تو مسافرت خانوادگی ناراحتم کرد حتی بهش نگاه هم نکردم اصلااااا وقتیم حرف میزد جوابشو میدادم ولی خودم سر صحبتو باز نمیکردم خیلی خودشو جمع کرد هی نگام میکرد منم میفهمیدم ولی بزنمیگشتم سمتش اصلا انگار وجود نداره 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی