2777
2789
عنوان

حس ششم قویییی بیاد خیلی مهمه

154 بازدید | 29 پست

سلام اول یه چیزی از من بگید بعدسوالمو بپرسم 

اخرش هم میگم چرا  

💜گروه بنفش ، بامداد خمار 💜  وزن شروع ۹۲ وزن فعلی ۷۶ هدف ۵۵ 🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣  من میتوانم 💪🏻                💟 هیچ چیز قوی تر از زنی نیست که بدنشو دوباره ساخته 💟

بچه ها تاپیکامو گزارش بزنین مرسی❤دوتاشم

خدایاشکرت در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاقای زندگیم افتادن خدایاشکرت خدایا مرسی😍❤واسه حاجت روا شدنم یه دونه صلوات بفرس😘❤

اراده ات ضعیفه.

خخخ

این حس من

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرزمینی كه متفكرانش بیكار باشند و بیسوادانشان شاغلمشاورانش بیمار باشند، و وكلایش ساكت؛جوانانش دل مرده باشند، و سالخوردگانش بلند پرواز:مردانش لحن زنانه داشته باشند، و زنانش ژست مردانه؛اغنیایش دزدی كنند، و فقرایش كارگری با حقوق بخور و نمیر؛صادراتش فیلسوف باشد، و وارداتش مواد مخدر،قبرهایش خریده شوند، و مغزهایش فروخته؛گورستان تاریخ است ... یه کمی تعقل وتفکر کنیم وازاین بالاتری نعمت خداوندی یه ذره استفاده کنیم . و پیرو و برده ی محض دیگران نباشیم .

اراده ات ضعیفه. خخخ این حس من

درسته 😅 

میشه بگی کِی خونه ی ما فروخته میشه مثلا حدودی یکهفته دوهفته 

💜گروه بنفش ، بامداد خمار 💜  وزن شروع ۹۲ وزن فعلی ۷۶ هدف ۵۵ 🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣  من میتوانم 💪🏻                💟 هیچ چیز قوی تر از زنی نیست که بدنشو دوباره ساخته 💟

عزیزم حس ششمی کجا بود..

همش سرکاریه

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
خیلی آدم منطقی😐اینم یه چیز ازتو

عزیزم میتونی حدس بزنی خونه مون که فروش میره ؟

سرزمینی كه متفكرانش بیكار باشند و بیسوادانشان شاغلمشاورانش بیمار باشند، و وكلایش ساكت؛جوانانش دل مرد ...

گلم به چشم سرگرمی نگاه کن و رد شو 

نمیخوام که برام معجزه کنن فقط میخوام حدسشون رو بگن 

اراده ات ضعیفه. خخخ این حس من

حست به بچه ی من چیه سالم به دنیا میاد؟؟صدای قلبشو میشنوم؟؟

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
عزیزم میتونی حدس بزنی خونه مون که فروش میره ؟

تا یه ماه دیگه ان شاءالله حس ششم نیستم گلم همینطور گفتم امیدوارم درست باشه

خدایاشکرت در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاقای زندگیم افتادن خدایاشکرت خدایا مرسی😍❤واسه حاجت روا شدنم یه دونه صلوات بفرس😘❤