خانوما تو رو خدا جوابمو بدین هزینه یه دونه بلوز ارسال کنم به همدان پست چقدر اول پولش میگیرن یا اونجا الان می خوام سفارش انجام بدم هزینه پست از من میگیرن یا اونجا موقعه تحویل آخه می خوام شماره کارت بدم هزینه پستم بگم بریزه یانه
شاید خنده دار باشه ولی یه وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...
باید هزینه پست رو اون بده.واسه پرداخت درب منزل با اداره پست قرارداد میبندن
یعنی الان فردا ببرم اداره پست از من پول نمی خواد که بگم از اونطرف بگیر قبول میکنه من فقط الان بگم که پول هودی بریزه 45تومان آخه تاحالا شهرستان نفرستادم خودمون بردیم تهران
شاید خنده دار باشه ولی یه وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد
من الان می خوام شماره کارتم بفرستم که پول لباس واریز کنه نمی دونم بگم پول پست واریز کنه یا نگه دار خودش بده
خب باید من بدم یا اون اگه قرار من بدم بهش بگم بریزه تو کارتم