2777
2789
عنوان

داستان کوتاه، موضوع پیشنهادی،

88 بازدید | 5 پست

ذهنم قفل کرده الآنم اصلا کار نمیکنه 

دنبال ی موضوع ساده میگردم برای داستان کوتاه 

کسی پیشنهادی داره یا نه ؟

ممنون میشم کمکم کنید 

همیشه عشقباشد ، همیشه برکت 🌹

راجب خاشخچی بنویس

بدا به حال شهیدی که در صف محشر،،بفهمد آنچه نصیبش شده شهادت نیست...  در ایران تا بود ملا و مفتی، به روز بد تر از اینم بیوفتی...      هرکه افتاد پی شیخ به محراب رسید/ما پی میکده رفتیم،رسیدیم به شیخ.../ من اگر خوب و اگر بد تو برو خود را باش..هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت../  عضو کمپین مبارزه با#بی جنبه ها ////////// 9/9/99بهترین اتفاق زندگیم میوفته😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موضوع می تونه هرچیزی باشه

تو باید بتونی با اون موضوع یه داستان رو خلق کنی 

و این کار ذهن خودته 

ذهنت رو بررسی کن ببین چی پیدا می کنی و می تونی داستان بنویسی همون رو انتخاب کن 

@donia87سابق  

سلام 

اگر شما همون کاربر ,@donia87

باشید امروز تولدتونه 

تولدتون مبارک صدو بیست ساله بشین خوشبخت باشید 

چند ماه پیش  تولد منو تبریک گفتید 🌹

منم تولد شما رو نوشتم که یادم بمونه 

تولدتون باز هم مبارک 

همیشه عشقباشد ، همیشه برکت 🌹
@donia87سابق      سلام  اگر شما همون کاربر ,@donia87 باشید امروز تولدتونه&nb ...

مرسی عزیزم 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 ب من لطف داری خانومی 🍓 🍫 

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم