2777
2789
عنوان

بچه ها با جواز کسب وام ازدواج میدن

345 بازدید | 16 پست

بچه ها با جواز کسب کسی تاحالا،وام ازدواج گرفته ؟؟؟؟؟

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

بستگی داره بانک اذیتت کنه؟ یا بهانه دسته چک و نوع جواز کسب بیارن

جواز کسب اعتبار داشته باشه میدن 

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی داره بانک اذیتت کنه؟ یا بهانه دسته چک و نوع جواز کسب بیارن جواز کسب اعتبار داشته باشه میدن&nb ...

یه نغازه لوازم منزل داره نلوزوین و این چیزا میفروشه

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
من بانک ملت اون موقع رفتم گفت نه نمیشه حتما نامه کسر حقوق کارمند فقط 

اخه یجورایی میشناسه شوهرمو میگم امکانش هست ققققبول کنه اتفاقا بانک ملتم هست

منم وام ازدواجمو تو بانک ملت گرفتم با جواز کسب صابکار بابام ولی خب صابکار بابام تو اون شعبه حساب ملیاردی داشت

اخه یجورایی میشناسه شوهرمو میگم امکانش هست ققققبول کنه اتفاقا بانک ملتم هست منم وام ازدواجمو تو بان ...

پس قطعا قبول میکنن

من اینطور وام ازدواجم گرفتم

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
اخه یجورایی میشناسه شوهرمو میگم امکانش هست ققققبول کنه اتفاقا بانک ملتم هست منم وام ازدواجمو تو بان ...

خیلی به اون شعبه و کارمند فکر کنم بستگی داره من که آخر سر بانک عوض کردم تونستم راحت وام بگیرم ولی اون شعبه می گفت فقط ضامن کارمند می گفتم چک بدن می گفت نه حتما نامه کسر از حقوق باید بیارند یعنی اشکم درآوردم فکر می کردم عمرا بتونم وام بگیرم بهتره شما هم بدی از خود شعبه مدنظر بپرسی

خیلی به اون شعبه و کارمند فکر کنم بستگی داره من که آخر سر بانک عوض کردم تونستم راحت وام بگیرم ولی او ...

تهرانی؟چه بانکی چه شعبه ای گرفتی

من بانک ملی گرفتم آخر سر  بله تهران

ببخشید یه سوال دیگه جواز کسب بردین پشت چکم امضا کرو،دسته چکش همون بانک ملی بود،یا اصلا چک امضا نکرد فقط جواز کسب برد

ببخشید یه سوال دیگه جواز کسب بردین پشت چکم امضا کرو،دسته چکش همون بانک ملی بود،یا اصلا چک امضا نکرد ...

نه عزیزم بانک ملی هم کارمند بردم آخر سر البته فقط یک نفر هم برای من و هم همسرم 

جواز کسب قبول نکردن برای من حالا دوستامون که می گه میشه ولی اون موقع به من گفتن نه 

چرا تاپیکت قفل میکنی نرکس

قبلیه ؟؟گفتم الان میترکونشش چند نفر گفتن من همون مو خرماییم فقط دنبال حاشیه میگردن