2777
2789
عنوان

بنظرتون؟؟؟؟

104 بازدید | 10 پست

سلام...امروز زنداداشم زنگ زد که مادرشوهرت به خواهرشوهرت این حرفها روگفته  ماله هفت ساله  پیشه... منم خیلی ناراحت شدم به شوهرم گفتم خیلی ناراحت شد گفت مادرمه قبل ازدواج باهاش مشورت کردم یعنی به اون نمیگفتم به کی میگفتم یهو گفت وای من اون یکی رونگه..... گفتم چی رو گفت اون عیب پوستی  که داشتم کسی نمیدونست که بهم گفتی تاچندشب بهم ریختم دارم دیونه میشم به روی  مادرشوهرم ابدا نمیارم شوهرم حق داره قبل ازدواج بامامانش مشورت کرده😭😭😭😭 یعنی اون روهم گفته من خبرندارم 😢 دوست ندارم بدونن بدن خودمه خدا برام فرستاد😳 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی حق داشته مشورت کنه! اصلا هم حق نداشته با عرض معذرت  شوهرتون اصلا لیاقت شنیدن راز دیگ ...

از دوازده سالگی مهاجرت کرده بود بعدش اومده بود اینجا فک نمیکرد مادرش دهن لق هست  فک میکرد دلسوزش هست 😢

اها پس درست متوجه شدم. ولی خودمونیما خیلی خانم خوبی هستی که هنوز شوهرتو جر ندادیا😅

همه میگن اینو اززندگیم راضیم باپستی بلندی میسازم ....ولی دوست ندارم بقیه حتی مادرم دخالت کنن وچیزی بشونن شوهرم هم همینطوره این ماله گند قبل ازدواجمون بوده