2777
2789
عنوان

کم توقعی تا این حد درسته؟؟؟؟

281 بازدید | 30 پست

ی دختر ۲۷ساله باشی بعد ی آقای ۳۷ساله بیاد خاستگاری...خلاصه خونه نداره و شغلش هم تازه داره جور میشه و فقط ی ماشین داره

حدود ۲هفته میگذره و نامزد میکنن

بعد مثلا فک کنید دختره گفته ن طلا میخام ن جشن ....جهیزیشو میبره توی ی خونه ک پسره اجاره میکنه 

میرن عقد میکنن بعدشم تمام😐😐😐😐😐😐

واییییی من لجم گرفته از این پسره😐بدجوری مخ زده!!!!!!!!!!!!!!!

ن کم توقعی زیادیش بده 

بی احترامی ب خودته انگاری 

کردم و دیدم ک میگمااا

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما پشیمون میشه

شاید براش مراسم و تشریفاتش مهم نیست شاید دوست داره زندگیشو باهم بسازن

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

عزیرم الان جوانا هم وضع اقتصادیشان خوب  نیست چکاز کنن همه دخترا اونموقع باید منتظر شرایط خوب  باشن اینم که با این وضع واقعا نبست باید بمونن خونه پدرشون پسرا هم مجرد بمونن 

بهترین نیستم اما خودمم😍