2777
2789
عنوان

کم توقعی تا این حد درسته؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 30 پست
شاید براش مراسم و تشریفاتش مهم نیست شاید دوست داره زندگیشو باهم بسازن

عجببببب

نمیدونم واقعا ولی من ک خیلی لجم گرفته از این همه بی احترامی ک ب خودش کرده

خوب درباره دختر هم تعریف کن، خانواده اش ، تحصیلات ؟ شغل؟ هنر ؟ اخلاق؟ ریخت و قیافه؟ 

اگه لعبت روزگار بوده بله کم توقعی کرده اگه یه دختر معمولی بوده با شرایط معمولی پس با یه پسر معمولی یه زندگی عادی رو شروع کرده و خیلی هم کار عجیبی نکرده بالاخره بای  از یه جایی شروع کنن بعدا زندگیشون بهتر بشه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجببببب نمیدونم واقعا ولی من ک خیلی لجم گرفته از این همه بی احترامی ک ب خودش کرده

عزیز هر کس متفاوت عقیده ها و نظراتش

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
عزیرم الان جوانا هم وضع اقتصادیشان خوب  نیست چکاز کنن همه دخترا اونموقع باید منتظر شرایط خوب&nb ...

اما حق داشت حداقل بعد از کرونا ی جشن واسش بگیره...خیلی ساده اما حداقل ی جشن باااشه

خوب درباره دختر هم تعریف کن، خانواده اش ، تحصیلات ؟ شغل؟ هنر ؟ اخلاق؟ ریخت و قیافه؟  اگه لعبت ...

نمیدونم واقعا ندیدمش من

زن پسرخالم شده اما بخاطر کرونا و این ک ی شهر دیگه ان من ندیدمش

اما در هرررر صورت این همه کوتاه اومدن حتا اگه زشت ترین دختر هم باشی از سر ی مرد زیادیه

اما حق داشت حداقل بعد از کرونا ی جشن واسش بگیره...خیلی ساده اما حداقل ی جشن باااشه

من کلی منظورم بود متوجه نشدم کلا رفته سر زندگیش آره جشن که باید بود 

بهترین نیستم اما خودمم😍
ببین عزیزم یه جا کم توقعی و طرفت درکت میکنه وبرای کم توقعیت ارزش قایله یه جام نه بدتر پروتر میشه من ...

عزیزدلم

امیدوارم خوشبخت باشید😍😍😍

نمیدونم خداکنه این خانم هم پشیمون نشه و زندگیش خوب پیش بره😆اما منو ک خیلی حرص داااد

عزیزدلم امیدوارم خوشبخت باشید😍😍😍 نمیدونم خداکنه این خانم هم پشیمون نشه و زندگیش خوب پیش بره😆ام ...

ممنون عزیزم انشاله اون خانومم خوشبخت بشه وتوزندگیش تموم این کمبودا براش جبران بشه ❤️❤️❤️❤️❤️

من کلی منظورم بود متوجه نشدم کلا رفته سر زندگیش آره جشن که باید بود 

اره عزیزم یهو با ی عقد محضری رفت خونش😐حتا جشن نامزدی نداشتن...حتا نامزدیشون چیزی طول نکشید 

با استاتر موافقم تا حدودی،چون بعدا خانواده پسره فک میکنن لابد یه مشکلی داشته که اینقد راحت شوهرش دادن،من خودم خانواده شوهرم همینجور بودن خیلی بهم اوایل بی توجه ایی میکردن و تحقیر، همش به خاطر رفتار ساده گانه خانواده و خودم باهاشون بود

حتما براش مادیات اولویت نیست ملاک دیگه براش مهمتر بوده

اره عزیزم....امیدوارم خوشبخت بشن

فقط من ب عنوان ی خانم واقعا حرصم گرفت از این همه کم توقعی و پایین اوردن ارزشش

اما خب شمام درست میگید....آدما متفاوتن هرکس ی جور نگاه ب زندگی داره

با استاتر موافقم تا حدودی،چون بعدا خانواده پسره فک میکنن لابد یه مشکلی داشته که اینقد راحت شوهرش داد ...

بله....مخصوصا خانمای سن بالای فامیل😑چ چیزا ک نمیگن

باورتون میشه مادربزرگم منتظرن دختره بیاد ببیننش ببینن مشکلی چیزی داره یا نه😑

ما عادت  بع تحملات داریم به سبک اروپایی ازدواح کرده راحت 

انشالله خوشبخت شن

من خودم هیچ مراسمی نداشتم عقد محصری و بعدشام خونه مادرشوهز فقط خواهر برادر خودم و همسرم بودیم لباس عروس اتلیه اینام خبر ی نبود خداروشکر راصیم