2777
2789

😒حالا نکه پسره پیامبره و نبی اکرمه اخرش گند کارای اینم در میاد😐من موندم ی سریا ک میگن همه چیو میتونم تحمل کنم الا دروغ خودشون تا بحال دروغ نگفتن یعنی تو گذشته همه قدیسه و پیامبر بودن شگفتا پ خدا الکی این همه امام معصوم فرستاد الکی مشرکا بکشنشون😐 کاش برا اون پسرم کاراش ی جای بد رو بشه کار دختره بده درست اما واقعا پسره خودش کیه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی گذشته این دختر به کسی ربطی نداره. شاید توبه کرده باشه.  نباید قضاوت کرد.  انشالله که این اقا ببخشه  وزندگی شون رو از نو شروع کنند .

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

راست میگه.

حق داره.

به نظرم چه برای دختر چه پسر زوره یکی پاک زندگی کنه بعد یه ادم بی بندوبار که همه کاری کرده قسمتش بشه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
خب چ کاری از دس مابرمیاد؟؟

هشداره دیگه...مدارکو اتیش بزنیم😂

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

دختره  مهرشو اجرا  بداره  بابت  تهدید هم میتونه  شکایت کنه چون  رابطه  قبل از  عقد  بوده  نمیتونه  شاکی رابطه  نامشروع  هم  باشه  پدر پسره رو دراره  تا  یاد  بگیره  ازدواج  پیرهن  نیست  بندازی دور  دختر  مردمو  

😄جوابشودندون شکن بده یجور که تا مدتها جای تیزی زبونت رو اعصابش بمونه❤فلفلشونم