2777
2789

سلام دوستان.کسایی که علوم تربیتی می خونن یا خوندن؛رشته خوبیه.بازار کار داره مثلا تو مدارس یا مهد ها .پیش دبستانی ها.اگر رشته دیگه ای که بازار کار داره برای کار تو مراکزی که گفتم بهم بگید.موندم سر دوراهی که چه رشته ای برم سردر گم شدم...

سراسری هم شرکت کردم ولی میترسم چیزی قبول نشم.واسه سال بعد هم نمیخوام بمونم.(در ضمن رشتم مدیریت خانواده تو هنرستان هست)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا هر رشته ای دوست داری برو چون هیچ کدومش معلوم نیست کار گیرت بیاد یا ن.دیگه بنظرم شانسی ولی علاقه ...

خودم که روانشناسی دوس دارم.ولی اصلا نمیخوام بیکار بمونم به خاطر همین میگم برم یه رشته ای که حداقل بشه یه کاری پیدا کرد.

اها.من زاهدان هستم.میگن پیام نور خوب نیس دو دل شدم.

کی میگه خوب نیس

من دانشجوی دولتی بودم رشته نرم‌افزار تمام خرجم ا پیامنور بیشتر بود و اصلا رسیدگی نمیکردن

ابجیم پیامنوره خیلی بهشون اهمیت میدن و مدرکش نیمه دولتیه

کی میگه خوب نیس من دانشجوی دولتی بودم رشته نرم‌افزار تمام خرجم ا پیامنور بیشتر بود و اصلا رسیدگی نم ...

واقعا...بازم نمیدونم.آموزش ابتدایی هم میگن خوب نیس اگه شانس و پارتی داشته باشی تو غیر انتفاعی میگیرن.

واقعا...بازم نمیدونم.آموزش ابتدایی هم میگن خوب نیس اگه شانس و پارتی داشته باشی تو غیر انتفاعی میگیرن ...

آموزش ابتدایی زیر مجموعه علوم تربیتی هس

دیه شغل بستگی به این داره چقد تلاش کنی