2777
2789
عنوان

مردی هست که

| مشاهده متن کامل بحث + 1573 بازدید | 131 پست
آخه همه دیدن و هی میگن امید امید منم موخام

لینکشو ندارم ولی سرچ کنی تو سابقه سایت یکی دو روز اخیر حتما پیدا می‌کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مردای دادو هواری وزنای سلیطه همسراشون مرده متحرک میشن ب عینه فراووووون دیدم

با توجه ب جملتون یعنی مردای دادوهواری هم زناشون مرده متحرک میشن دیگ

خواننده خاموش بودم از موقعی ک نمیدونستم چجوری با نی نی سایت اشنا شدم😁😊
خب میگم بابا این هرز میپره بابامم چون تک فرزندم خیلی روم حساسه میکشتش بخدا 

خوشبحالت.بابای من باشه میگه خودت انتخابش کردی :|

اره خوب غیرتی میشن تعجب میکنم بعضیا میگن مرده کنار اومده

من یه چیزی شنیدم 

یعنی بگم برگاتون میریزه

یه آقایی که نمیدونم والله مشکلش چی بود که اصلا بچه دار نمیشد

خلاصه به خواهرزاده خودش میگه بیا هرچند وقت با زندایی از اون کارا کن تا بچه دار شیم

بعد ۱ سال هم بچه آورد از اون و الان مرده انقد اون بچه رو دوست داره که حد نداره😐😐😐

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
من یه چیزی شنیدم  یعنی بگم برگاتون میریزه یه آقایی که نمیدونم والله مشکلش چی بود که اصلا بچه ...

ریخت

ریخت

من خودمم شنیده بودم اینجوری 😐😐😐😐بودم

یکی نیس بهش بگه خو برو از بهزیستی بچه بگیر

این کارا چیه 

استغفرالله 

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
درسته از اون خانم های غرغرو و جیغ جیغو بیشتر حساب میبرن ولی باور کن اکثریت مردا از خیانت جنسی و هرز ...

شوهردخترعموی من ساعت ۳ نصف شب ازخواب بیدارشده ومچ دخترعموم رابا دوست پسرش توخونه گرفت،هیچ کس باورنمیکرددوباره باهم زندگی کنند،اما آب هم ازآب تکون نخوردحتی دخترعموم ازقبل هم براشوهرش عزیزترشد،چندماه بعدازاون اتفاق هم بچه دومش راباردارشد،الآن تازه زایمان کرده

❤❤لذت یعنی باهم بریم اتاق معاینه،صدای ضربان کوچولویی که قراره تاره بیادروبشنویم👌👌👌❤❤
یا خداااابرگام که ریخت شاخم درآوردم😑

من خودم همیشه در عجبم و پیش خودم فکر میکنم 

اون پسره به زنداییش شاید عادت کرده و هنوزم بعد از بچه آوردن باهاش رابطه داره😐😐😐