2777
2789

اخ خدا جون ۱۵ ساعت درد زایمان کشیدم حالا برا بردن بچم تا ۷ سال باید استرس داشته باشم.چه عذابیه واقعا

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان احساساتی هستی باور کن برای تو مادر بهتره بچه دست پدرش باشه چون اونوقت تمام یابیشتر خرجش میفته گردن تو اگه درامد داشته باشی که خوبه وگرنه یا چشمت به دست اینو  اون باشه یا اینقد بدویی دنبال پول که نفهمی جوونیت کی رفته اگه بخوای ازدواج مجدد کنی بیشتر مردا بابچه ی دیگه ای کنار نمیان وشانسای ازدواجت خیلی کم وبعضا به درد نخور میشن خانوادت شاید تورو حمایت کنن ولی معمولا زورشون میاد بچه ی مردیو که دخترشونو اذیت کرده رو قبول کنن  تازه ازهمه مهمتر نقش مرد تو تربیت بچه بیشتره ومعمولا بچه هااز پدر بیستر حساب میبرن بالاخره اون بچه بزرگ میشه وتو نمبتونی کنترلش کنی تازه به این موضوع فکر کن اون مردک بره خوش بگذرونه اونوقت توتموم عمرو زندگیتو بزاری پای بچه ومواظبش باشی که خدای نکرده اتفاقی براش نیفته 

الان احساساتی هستی باور کن برای تو مادر بهتره بچه دست پدرش باشه چون اونوقت تمام یابیشتر خرجش میفته گ ...

بچه مرد؟!!! واقعا چه جوری اینطوزی حرف میزنید!! از بچه مهمتر چی برای ادمه؟! من واقعا حاضرم هر چی دارم رو بدم اما بچم یه روز هم ازم دور نباشه! فاجعه است که بخواند حضانت بچه رو از ادم بگیرند. قانونگذار باید فکر مخارج بچهرو بکنه. تو استرالیا بچه با مادر میمونه اما هزینه مخارج از دوش پدر ساقط نمیشه. جدا از کلی  حمایتهای مختلف دولت از سینگل مادر ها 

کوچولوت چند وقتشه الان؟

این ماه سه سالش میشخ

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

بچه مرد؟!!! واقعا چه جوری اینطوزی حرف میزنید!! از بچه مهمتر چی برای ادمه؟! من واقعا حاضرم هر چی دارم ...

احتمالا این خانم هنوز مادر نشده 😭😭😭😭😭😭بمیرم برا دلم انقد به بچم وابستم

احتمالا این خانم هنوز مادر نشده 😭😭😭😭😭😭بمیرم برا دلم انقد به بچم وابستم

نه بابا.الکی نگران نشو.دور از چون تا چارسال دیگه کی مرده کی زنده😅مطمین باش شوهر سابقت سه سوت یه زن حدید میگیره و اصلا یادش هم به بچش نیست تا چارسال دیگه

عزیزم. از الان نگران اونوقت نباش. مردها سه سوت میرند زن میگیرند و بعد هم زنشون حوصله بچه نداره. خیال ...

خدا کنه زودتر بتونم قدرت تصمیم گیری و پیدا کنم