اخ خدا جون ۱۵ ساعت درد زایمان کشیدم حالا برا بردن بچم تا ۷ سال باید استرس داشته باشم.چه عذابیه واقعا
نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای الناز شاکردوستم اسم پروفایلمم بخاطر اونه
منم یه مادرم ولی با وجود مشکلات زیادی که تو زندگیم داشتم وایستادم وزندگی کردم فقط به خاطر بچم حتی هم ...
بمیرم الهی .هوف خدا چرا هیچ کس دل خوش ندارخ
نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای الناز شاکردوستم اسم پروفایلمم بخاطر اونه
عزیزم من حستو از اعماق قلبم میفهمم خودمم شیش ماهه مادر شدم بچه قلب ادمه الهی بعد هفت سال سرایطی پیش ...
انشاءالله
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینترنت بزنید کامل توصیحاتش رو میار ۱۸ سالگی سن قانونی هستش. ۹ برای دختران و ۱۵ برای پسران سن شرعی ...
عزیزم ما خوانوادگی حقوق خوندیم عمو عمه همه ... یکی از اقواممونم همین چندمدت پیش درگیر طلاق و حضانت بود چیزایی ک گفتم تا حدودی مطمئنم .. شایدم حق با شما باشه نمیدونم
😔😔😭😭😭 خدا کمکت کنه انشالله که بتونی حضانت بچه رو بگیری سر نماز برات دعا میکنم عزیزم
مرسی عزیزم