2777
2789
دارا دوم خوب نیس مگه؟

امروز وضع بورس خوب شده میگن از شنبه بهترم میشه چرا؟ چون تا وقتی دارادوم نبود خیلی ضرر کردیم حالا ک دیگه کم‌کم دارادوم باید سود خوبی بده بازار داره خوب میشه

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میگی کاش میخریدی؟ منم دو دلم.

یه هفته تمدید کردن! میخاستم ۵میلیون کامل بخرم ب حرفه مردم گوش دادم ترسیدم گفتم مث عرضه‌ها ۳۰۰تومنی بخرم ک دیروز خریدم اما پشیمونم! چون دارادوم دولتیه ضرر کنه سود نده مطمعن باش داراسوم رو کسی نمیخره

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

وای کاش اونطوری که میگی باشه  توکل بخدا

میدونی از خرداد میگفتن شهریور اصلاحه بورس ریزش میکنه ک اینطوری هم شد اما ب اندازه کافی ریزش کرده برا همینه الان میخان ب بورس کمک کنن خبرها رو دنبال کن

یه هفته تمدید کردن! میخاستم ۵میلیون کامل بخرم ب حرفه مردم گوش دادم ترسیدم گفتم مث عرضه‌ها ۳۰۰تومنی ب ...

من میخوام با پول قرضی بخرم...میترسم ضرر کنه اونوقت چطوری ۵ تومن رو برگردونم؟

اگرم سود کنم ک یه موقعیت عالیه برا من.

خودمم موندم.

من اصلا از اینا نمیخرما  مگه اینام ضرر میدن؟

والا همسرم قبلا میخاست دارایکم بخره مردم یجوری ترسوندن گفتن ضرر میکنی فلان اما دیدیم نه دوبرابر شد! ب حرفه مردم نباید گوش داد! من ب این نتیجه رسیدم بورس جائیه انتقال پول‌های افراد عجول و ترسو ب افراد صبور

من میخوام با پول قرضی بخرم...میترسم ضرر کنه اونوقت چطوری ۵ تومن رو برگردونم؟ اگرم سود کنم ک یه موقع ...

اره آدم از اینش میترسه اما بنظر من قرض نکن فعلا هرچی پول دستته با اون بخر چون بعد این داراسوم میاد

[QUOTE=154490357]امروز که یکمی بهتر  از روزای دیگه بود ولی مثل اینکه ایندفعه واقعا از شنبه بهتر ...

چرااا؟؟؟؟؟؟من چیزی رو که دیدم گفتم ولی شما انگار چیزی از بورس بارت نیس که حرف منو نمک پروندن گفتی

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم