2777
2789
عنوان

دخترم دو سال و ۷ ماهشه سر پوشک گرفتن مشکل برخوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچقدر بشینه دستشویی نکنه گریه کنه ک بیاد بیرون چی

طوری نیست دعواش نکن یه تشت یا توالت بچه بزار گوشه خونه کارش اونجا انجام بده عادت که کرد یواش یواش جای ظرف رو عوض کن وبلاخره ببر تو دستشویی بزار ودر اخر کلا برش دار .اصلا نگران نباش باد میگیره فقط اخم ودعوا ممنوع

ممنونم برم چندتا عروسک و ماژیک لایت بخرم ب شوق اونا بیشتر بمونه تو سرویسو کارشو بکنه

آره هم این کار خوبیه هم براش شعر بخون تو دستشویی تا سرش گرم تر باشه خواهرزاده منم همیشه مادر و خواهرم تو دستشویی براش شعر میخوندن تا سرگدم باشه

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
طوری نیست دعواش نکن یه تشت یا توالت بچه بزار گوشه خونه کارش اونجا انجام بده عادت که کرد یواش یواش جا ...

لطف کردید.

بنظرتون خیلی طول میکشه

برای پسرم با همکاریش باز یک ماه طول کشید

شبها چی پوسک کنم؟

تا صبح خیلیییی خیس میکنه

یکی میگه دیره چرا نگرفتی یکی میگه زوده

عزيزم از نظر روانشناسي كودك ٣ سالگي بايد بگيريد

بچه الان هم جسمي هم روحي توانايي و امادگيشو نداره

٣ سالگي خيلي راحت ميتونيد بگيريد

اينجوري بچه خيلي اذيت ميشه

بذار بعد عيد بعد سرما

لطف کردید. بنظرتون خیلی طول میکشه برای پسرم با همکاریش باز یک ماه طول کشید شبها چی پوسک کنم؟ تا ...

بچه ها فرق میکنند هر چی بیشتر حساس بشی دیرتر میگه جایزه براش بزار شبها زیر جاشو پلاستیکدبنداز قبل از خواب حتما ببرش دستشویی مایعات شبها کمتر بخوره .واینکه حتی اگر یاد گرفت بره دستشویی تا۵سالگی امکانش هست یادش بره به بازی مشغول باشه ویادش بره.

ببرم تو سرویس هرچی وایسم نکنه چی بعد بزنه ب لجبازی و گریه

اصلا اصرارش نکن فقط با خوشرویی بگو افرین دخترم خودش جیش میکنه شلوارشو کثیف نمیکنه.خودش متوجه میشه و بعداز چندبار تشویق سعی میکنه واکنش نشون بده فقط باید با محبت و صبر و تشویق پیش بری 

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
اصلا اصرارش نکن فقط با خوشرویی بگو افرین دخترم خودش جیش میکنه شلوارشو کثیف نمیکنه.خودش متوجه میشه و ...

وقتی هم کار اب بازیش تموم شد اگه نکرد اشکال نداره اما اصلا پوشکش نکن اگه چندبار تو شلوارشو خیس کنه بدش میاد و یادمیگیره دیگه نکنه

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝

خواهر بزرگوار و بی نظیرم که همیشه والله به محبت و صفا و خیرخواهی او غبطه خورده ام سلام!

امیدوارم حالتون خوب باشه و من را که همیشه شرمنده لطف و محبت شما هستم ببخشید

چند تا نکته، اولا درباره دخترتون فکر میکنم تا 3 سالگی صبر کنید

البته در این مدت آروم آروم آموزش بدین و مطمئن باشبد به نتیجه میرسید

درباره آقا پسر من راهنمای خوبی نیستم چون متدسفانه خیلی متم زدم البته الان امیر مهدی خیلی خوبه ولی خوب به زور کتمهای من ...

به هر حال یه دفعه هم عرض کردم خدمتتون احساس میکنم مهدی شما هر چیزیخوساته بهش رسیده

این حقیقتش خوب نیست

یه مقدار حساب بردن لازمه

در کل مهین جان شما خیلی خانومی گ

تو سخت ترین شرایط تو این سایت کمک حال من بودی

نمیدونم چطور تشکر کنم