2777
2789
عنوان

دخترم دو سال و ۷ ماهشه سر پوشک گرفتن مشکل برخوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته اگه همکاری نمیکنه صبر کن باز یکماه یا دوماه دیگه.هر بچه ای فرق میکنه به حرف بقیه گوش نده

اره پسرم و دخترم دو دنیای متفاوتن

پسرم وقتی جیش میکرد تو شلوار متوجه میشد ی کار عجیبی کرده براش تازگی داشت این آب چیه

یا تو دستشویی کلی قصه میگفتم

با اینکه یکسال کوچیکتر از سن الان دخترم بود

اصلا هنوز اقدام ب  از پووشک گرفتن نکردم ک میخوام بشورمش میرم میشینه رو سرویس

خب اینجوری که نمیشه.شما فقط واسه شستن داری پوشک رو باز میکنی نه چیز دیگه.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
خب اینجوری که نمیشه.شما فقط واسه شستن داری پوشک رو باز میکنی نه چیز دیگه.

درسته

هنوز شروع نکردم

میگم‌وقتی بازه تو دستشویی اونجا نمیکنه میاد بیرون در میکنه

یعنی پس جیش داشته دیگه

هرچقد میشینه نمیکنه

گفتم ک وقتی میبرم سرویس میشورمش تا بیام بیرون پوشک جدید ببندم جیش میکنه البته گاهی

اخه میگی میخوام از پوشک بگیرمش ولی درواقع این کارو نمیکنی.فقط وقت تعویض میبری بشوریش واسه همین نفهمیده که تو دستشویی باید جیش کنه.

درسته هنوز شروع نکردم میگم‌وقتی بازه تو دستشویی اونجا نمیکنه میاد بیرون در میکنه یعنی پس جیش داشت ...

خب طول میکشه یکم.همه بچه هام مثل هم نیستن.ممکنه چندبار تو خونه رو کثیف کنه یا جیش کنه نگه.پوشک گرفتن همین مراحل رو داره.