2777
2789
عنوان

تخمین کنکور99

158 بازدید | 19 پست

سلام دوستان..کسی اطلاع نداره درمورد اینکه تخمین کنکور تجربی 99به چه شکلی میشه..با توجه به سختیش..لطفا اگه مشاوری داشتید که بهتون گفته نظر بدید طبق میل خودتون نگید چون هرکسی یچیزی میگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شدم دیگه..فقط امیدوارم رتبه ها مثل 98و 97نشه..چون عادلانه نیست با توجه به سختیش

آره کنکور امسال خیلی سخت بوده مثه اینکه

دنبال تخمین رتبه نباش خودت اذیت میشی چند روز تحمل کن جواب میاد دیگه 

یکی گفته رتبه کشوریمو تو سنجش بهم گفتن و از ۹۴ فقط کمی بدتر بود 

من از خدامه مثل 94..عیبی نداره یکمم بدتر شه..ولی فقط ناحقی نشه مثل 97و 98بسنجن..چون اونا خیلی راحت تر بودن نسبت به کنکور99

نه بعضیا آشنا دارن  راست و دروغشو نمیدونم ولی گویا پارسالم دو سه نفر تو سایت کانون گفتن و راست ...

اره این چیزا غیرممکن و عجیب نیست وقتی اشنا داشته باشن..من شنیدم حتی صندلیای پزشکی رو هم میخرن ..پیشنهاد داده بودن بهش که اینقدر پول بده تا قبولش کنن بچشو

اره این چیزا غیرممکن و عجیب نیست وقتی اشنا داشته باشن..من شنیدم حتی صندلیای پزشکی رو هم میخرن ..پیشن ...

ببین عزیزم ۸۰۰۰ پزشکی ظرفیت داده ۴۰۰۰ تاش مال دانشجوهاییه که از خارج میان و بهشون پول میدن

بقیش هم بین کسایی که سهمیه دارن و در اولویتن و کسایی که بهشون پول میدن صندلی مخرن تقسیم میشه این وسط جا بمونه یه بدبختی هم قبول بشه خوبه😂😂

البته آمار دقیقو نمیدونم 

ببین عزیزم ۸۰۰۰ پزشکی ظرفیت داده ۴۰۰۰ تاش مال دانشجوهاییه که از خارج میان و بهشون پول میدن بقیش هم ...

اره واقعا😂

دودشم تو چشم کسایی میره که هیچ پارتی و سهمیه و....ندارن