2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسخره بازی و ندیدن حقیقت

همه با هم انرژی میدیم انرژی مثبت میره بالا و انشاءالله اتفاقات قشنگی برای خیلیهامون میافته اگه هم نیفته حتما حکمتی توش بوده 

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
امضاتو یکبار برای خودت تکرار کن اداب معاشرت🤗🤗🌷

الان چه ربطی به امضای من داره؟

واقعا کسی که فکر میکنه تو یه تاریخ همه با هم خوشبخت میشن فکرش ایراد داره و حقیقت رو نمیبینه

هیچ ربطی به آداب معاشرت نداشت

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
الان چه ربطی به امضای من داره؟ واقعا کسی که فکر میکنه تو یه تاریخ همه با هم خوشبخت میشن فکرش ایراد ...

اتفاقا خیلی ربط داره به امضاتون، کسی که آداب و معاشرت رو بلد باشه درواقع  فرهنگ داره،کسیم که فرهنگ داشته باشه میدونه نباید به عقاید دیگران کاری داشته باشه و توهیین کنه.

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
اتفاقا خیلی ربط داره به امضاتون، کسی که آداب و معاشرت رو بلد باشه درواقع  فرهنگ داره،کسیم که فر ...

من الان توهین کردم؟

ریپ نکنید لطفا حالم خوب نیس دوست عزیز

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
الان چه ربطی به امضای من داره؟ واقعا کسی که فکر میکنه تو یه تاریخ همه با هم خوشبخت میشن فکرش ایراد ...

فکر نمی کنه همه خوشبخت میشن ولی ذهنشو مثبت نگه میداره ، از کاربرای قدیمی اتتظار ادب هست بخصوص که تو امضاش تاکید بع اداب معاشرت کرده ،اینجا یه عده خانوم داریم با هم معاشرت میکنیم بهتره به عقاید دیگران احترام گذاشت و اسمشو مسخره بازی نزاریم موفق و موید باشین🌷🤗💚

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃