2777
2789
عنوان

زنداداش فضول

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 47 پست
پس من چی بگم یه بار میگفت من اگه قرار بود با مادرت اینا زندگی کنم بچه هات که می اومدن اونجا صدا میکر ...

بهش بگو پس خوبه که با مادرم  زندگی نمی کنی چون من کسایی رو که  بچه هام رو بی خودی اذیت کنن زنده نمیزارم

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب بده توام اگر جدی گفت جدی اگر لحن شوخی بود توام با همون لحن جواب بده

من این مشکلا با خواهرشوهرم داشتم اوایل عقدم تیکه بارونم میکرد منم سنم پایین خیلیم سربزیر بودم ...بعد عروسی دیدم اینطور نمیشه هرچی میگفت یا ب هر لحنی میگفت همونطور جوابشا میدادم 

باور کن تموم کرد رفتارشا الانم رابطمون عالی نیست ولی دیگه کاری بهم نداره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بهش بگو پس خوبه که با مادرم  زندگی نمی کنی چون من کسایی رو که  بچه هام رو بی خودی اذیت کنن ...

من بخاطر داداشم چیزی بهش نمیگم نه بلدم جوابش بدم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

به نظر من با اینجور ادمها فقط باید با عباراتی صحبت کرد که بهش بفهمونه الان داری به شرایط من حسادت میکنی 

مثلا بهش بگو ای وای اصلا حواسم نبود نکنه شماهم هوس پیتزا کرده بودی خوب میگفتی برات می گرفتم چرا اینقدر تعارف می کنی عزیزم

یا توی مسائل دیگه بهش بگو مثل اینکه خیلی بهت فشار اومده اینطوری نیستی و مثل من نمیتونی زندگی کنی

یا بهش بگو ماهمینی هستیم  که می بینی چون مطمئنیم که رفتارمون اشتباه نیست هیچ تغییری تو رفتارهامون نخواهیم داد شما اگه ناراحت میشی بهتره خودتو تغییر بدی

یا بهش بگو فک کنم خیلی دلت میخواد جای من باشی مگه نه؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

خودتو با حرف زن داداشت ناراحت نکن اخه برای چی باید حرفاش واسط مهم باشه منم هم سن توام دهه هشتادی ام زن داداش ندارم ولی تا دلت بخواد ادم فوضول دورو برم ریخته که همسشونم زخم زبون میزنن ولی من به موقع جوابشونو میدم به روی خودمم نمیارن حرفاشونو چون اگه به خودم بگیرم نقطع ضعف نشون دادم نقطه ضعف دستش نده 

alone
من بخاطر داداشم چیزی بهش نمیگم نه بلدم جوابش بدم 

بهش  با لحن شوخی بگو  ببخشید اتفاقا منم مثل خودت یکم رک هستم خیلی حرفهای منو بدل نگیر 

حالا بهت میگم بچه های منو اذیت کنی میکشتمت که واقعا نمی کشمت چون یکم رکم اینطور میگم نهایتش همون لنگه دمپایی رو منم میزنم به خودت ،تو خیلی به دل نگیر