2777
2789
عنوان

زنداداش فضول

1305 بازدید | 47 پست

دوستان دو تا زنداداش دارم یکیش ماهه این بزرگه  ب شدت فضوللللل خیلی ب کارام کار داره بااون تیکه های بی مزش...خیلی تحقیرم کرده الان هشت ساله ازدواج کردن پیر شدم ازدستش خیلی خونوادش بالا میگیره و مارو تحقیر میکنه حتی ب نماز خوندن منم کار داره مثلا اونروز میگفت من میترسم بچه دار بشم از شماها یاد بگیرن ولی من هیچی نگفتم و  جوتب ندادم من خنگ  خودشو میگیره و خانوادش بالا میبره و یکسره ازشون تعریف میکنه..اونروز غذا مون ابگوشت بود رفتم پیتزا سفارش دادم میگفت ب بابام چقدر دخترات لوس هستن خیلیم جدی گفت بدون شوخی گفت ک باید همینو بخوری دیگ چه مسخرهه من هر غذایی میخورم  ما چهار تا خواهریم و اونا همه تهرانن و از دست این راحت هستن فقط من بیچارم ک باید اینو تحمل کنم اخه ب این مگ ربطی داره من چیزی بخورم یا نخورم ؟؟؟بزارین یک چیز خنده دارم بگم😂😂😂دیشب بهش  میگم چقد عینکت نازه میگ ک اطرافیانم میگن چشمات انقدر خوشگله انگار گزاشتی ویݓرین خیلییم جدی بعد ک خندیدم اخم کرد😀😌😀دوستان خیلیییی تیکه میندازه جواب بدم ازاین به بعد ؟من تیکه هاشو نگفتم چون انقدر تیکه های بد انداخته ک بنویسم رمان میش واس خودش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مجردی اصن فعلا دهن به دهن باهاش نکن تا بعد .امیدوارم الان نی نی سایتیای دشمن خاندان شوهر جر واجرت نکنن 😑

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)