2777
2789
عنوان

خانوما بیاید تو رو خدا

235 بازدید | 22 پست

باردارم از عصره دل درد دارم از بعد شام دل دردم بدتر شدو عین دل درد پریودی شده پاهامم درد میکنه

نکنه دارم سقط میکنم😢😢

عصری هم ترشحات بی رنگ تو دستشویی دیدم رنگ خون هم نداشته

دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردای پریدی اوایل بارداری هست. ولی اگه لکه بینی داشتی باید بری دکتر. بیشتر استراحت کن

عصری زغال اخته خوردم ممکنه سردیم شده باشه؟

الان تو 8 هفته ام یک هفته بود دردی نداشتم

شاید جفتت پایینه، منم اینجوری شدم رفتم سونو دادم دکتر گفتش چون جفتت پایینه باید استراحت کنی درضمن مثانتو نذار پر بشه زود زود دستشویی برو 

امیدوارم عزیزم  بهت کمکی کرده باشم 😊😊😊

شاید جفتت پایینه، منم اینجوری شدم رفتم سونو دادم دکتر گفتش چون جفتت پایینه باید استراحت کنی درضمن مث ...

نه اتفاقا بچه و جفت بالاترین قسمت رحم چسبیده دیشب با دو لیوان نبات داغ و رق نعنا بهتر شدم اما تا راه میرم زیر دل درد میگیره

نمیدونم سردی بشه اینجوری میشه یا نه. ولی اگه سردیت شده خرما یا نبات بدون زعفرون بخور .  من وقت ...

دیشب نبات داغ و عرق نعنا خوردم یکم آروم شدم انقدر گریه کردم دکترمم در دسترس نبود مادرشوهرم گفت اینکارو بکنم

شاید جفتت پایینه، منم اینجوری شدم رفتم سونو دادم دکتر گفتش چون جفتت پایینه باید استراحت کنی درضمن مث ...

مرسی از راهنماییت عزیزم

واسه منم گاهی تیرمیکشه فکرنمیکنم چیزمهمی باشه

نمیدونم دیشب که حسابی ترسیده بودم ولی میگن رحم داره بزرگ میشه به خاطر اونه

دکتر من گفت دل درد پریودی تا سه ماه عادی عزیزم تا لک ندیدی جای هیچ نگرانی نیست

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن