2777
2789

سلام دوستان ما تقریبا یه یکسالی میشه صیغه محرمیت خوندیم و همون یک ماه اول همسرم گفت خونه میگیرم تا هم جهاز رو جور کنیم هم خودمون راحت باشیم خانواده منم مشکلی با این موضوع نداشتن البته کل خانواده خبر ندارن که ما با هم زیر یک سقف زندگی میکنیم فقط مامانم و خاله م و مادربزرگم میدونن بقیه ی فامیل خبر ندارن.اینم هرکار دلش میخاد میکنه خیلی آدم بد دهنی هست همش تو خونه فوش میده و بددهنی میکنه منم خیلی از اینکار بدم میاد.دوس داره هرکار دلش میخاد انجام بده و همشم پشت سر خانواده من بدگویی میکنه دیگه خسته شدم ازش همشم تازگی تقریبا یه دوماهی میشه به من میگه برو گمشو خونه ی مامانت یا هروقت خواستی بری هرررری منم دیگه راستش از دستش خسته شدم دیگه بریدم اصلانم حرف حالیش نمیشه دست بزن هم داره خسته شدم شما بگید من چکارکنم دیگه بریدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با صیغه رفتی زیر یه سقف داری باهاش زندگی میکنی...اولین اشتباهت همین بوده اون هیچ تعهدی بهت نداره راحت میگه بزار برو

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

چرا عقد نکردی؟با این اوصاف انتطار داری باهات خوب باشه؟عزیزم نوددرصد مردای ایرانی بی طرفیتن و تا زنی و بدست میارن خود واقعیشونو نشون میدن

غرض رنجیدن ما بود از این دنیا که حاصل شد 😪