سلام دوستان ما تقریبا یه یکسالی میشه صیغه محرمیت خوندیم و همون یک ماه اول همسرم گفت خونه میگیرم تا هم جهاز رو جور کنیم هم خودمون راحت باشیم خانواده منم مشکلی با این موضوع نداشتن البته کل خانواده خبر ندارن که ما با هم زیر یک سقف زندگی میکنیم فقط مامانم و خاله م و مادربزرگم میدونن بقیه ی فامیل خبر ندارن.اینم هرکار دلش میخاد میکنه خیلی آدم بد دهنی هست همش تو خونه فوش میده و بددهنی میکنه منم خیلی از اینکار بدم میاد.دوس داره هرکار دلش میخاد انجام بده و همشم پشت سر خانواده من بدگویی میکنه دیگه خسته شدم ازش همشم تازگی تقریبا یه دوماهی میشه به من میگه برو گمشو خونه ی مامانت یا هروقت خواستی بری هرررری منم دیگه راستش از دستش خسته شدم دیگه بریدم اصلانم حرف حالیش نمیشه دست بزن هم داره خسته شدم شما بگید من چکارکنم دیگه بریدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این مشاوره هم نمیاد .خسته م کرده راستش بهش وا بست شدم میترسم اگه جداشم ازش بهم بد رفتاری کنن خانواده ...
وااااای چ جور اعتماد کردید بهش تو عقد موقت باکرگیتونم از دست دادید،خوب عقد موقت برای شناخته نه اینکه سریع برید سراغه.....خداایا واقعا من تو ایران زندگی میکنم
خب چرا از اول قبول کردن که باهاش زندگب کنی که حالا بدرفتاری کنن
چون من نمیدونستم این اینجوریه از اول وگرنه غلط میکردم اصلا قبولش کنم خودشو اینقدر آدم خوبه نشون داده بود که اصلا فکرکردی جز این آدم دیگه ای روی زمین نیست برا همینم خ