2777
2789
عنوان

امروز جاری و برادرشوهرم امدن خونمون ...

| مشاهده متن کامل بحث + 24946 بازدید | 356 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا خواهر برادر نبودن که  الکی شکه شدی 😐🙁

تو خونه مردم‌که صحیح نیست ..‌ما انسانیم عقل و شعور داریم مگر بلانسبت حیوانم که نتونیم خودمون رو کنترل کنیم

۵ سال خواننده خاموش بودم...عاشق دخترم هستم...همه چیز رو به سختی زیاد بدست میارم خیلی خیلی سخت
نه بابا جاریم بچه هاش از من بزرگترن😂 نامزد کجا بود  50 سالشونه

وای😂😂😂😂😂😂کوفتشون نشه.برادرشوهرت چی میزنه😁😁😁😁😁

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

عاقا حداقل بگو تا چ حدی پیش رفتن🤣🤣🤣

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

تف حال منم بد شد مسخره ها حق داری ناراحت بشی مگه مکانو ازشون گرفتن که تو خونه تو همچین کاری کردن?براشون موز وشیر پسته میبردی قوای از دست رفتشون برگرده 🤨

توهر جای جهان باشی دلم اونجاس💔
  امشب دله من هوس رطب کرده

وااااای خدانکشتت مردم از خنده 😂😂😂😂😂

۹۹/۹/۹ خونه دار شدم انشاءالله...دوستی که امضامو میخونی واسه خونه دار شدنم  یه صلوات مهمونم کن و دعام کن لطفا😊...دعا در حق همدیگه زود برآورده میشه....مطمئنم دعاهای قشنگتون معجزه میکنه واسم....مرسی 😘😘😘
واضح تر از این بگم؟؟😐✌

خو دقیق بگو ببینیم چی دیدی ک اینجوری میکنی

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین