2777
2789

میخوام ابمیوه گیری بگیرم آاگ گفتن المانی یه , قیمتش نسبت به جنسش خوب بود کمی گرونتر از ایرانی بود اما دوست داشتم بدنش استیل باشه که نبود اگر کسی داره لطفا بگه ایا ازش راضی یه قطعه های پلاستیکیش نشکسته ممنون

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه

من اتو شو دارم راضیم ازش الان ۱۲ساله ازش استفاده میکنم

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اتو شو دارم راضیم ازش الان ۱۲ساله ازش استفاده میکنم

چه خوب کاش منم گرفتم خوب دربیاد

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه
من دستگاه  همزنش و دارم  خیلی خوبه به شرطی که اصل باشه جدیدن تقلبیاش زیاد شده تو بازار

از کجا باید تشخیص بدم روش نوشته بود مید این جرمنی راستش فروشنده هم ادم صادقی نبود مرددم کرد

از کجا باید تشخیص بدم روش نوشته بود مید این جرمنی راستش فروشنده هم ادم صادقی نبود مرددم کرد

من همزنمو ده سال پیش خریدم ولی تازگیا یه جاروبرقی بوش خریدم که مشخصات مدلشو با اونی که تو سایت اصلی بوش بود چک کردم حتما ااگ هم یه سایت رسمی داره که همه مشخصات محصولات شو میزنه واگه محصولی تقلبی باشه تو اون سایت نیست کافیه مدل ابمیوه گیری رو که زیرش زده رو بزنی توی سایت