2777
2789
عنوان

اندومتریوز 17 . لطف میکنید بیاید

3681 بازدید | 20 پست

خانوما من پانزده روز هست که پریود نشدم. 10 روز قبل از پریود اقدام کردم و هفته پیش یعنی یک هفته بعد از تاخیر آز دادم منفی بود. پریود هام هم منظم 28 روزه ست. امروز رفتم دکتر سونوگرافی کرد و گفت که ضخامت آندومتر 17 هست و ممکنه باردار باشی. اگه تا هفته بعد پریود نشدی باز هم برو آزمایش بده. به نظرتون باردار هستم یا نه؟ کسی بوده شرایط مشابه من داشته باشه  و باردار بوده باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی خب سونو میدادی از رحم و تخمدان اگه ساک بارداری تشکیل میشد نشون میداد اگه هم کیست بود میگفت

نه کیست گفت نداری. سونوی رحم و تخمدان دادم گفت ضخامت آندومتر زیاده و این یعنی احتمالا بارداری و ساک تشکیل نشده هنوز 

نه کیست گفت نداری. سونوی رحم و تخمدان دادم گفت ضخامت آندومتر زیاده و این یعنی احتمالا بارداری و ساک ...

اهااا ضخبم شده فکر کنم داره جنین رو تو خودش پرورش میده یکم باید صبر کنی تا معلوم زشه وای ایشالا بارداری ررای منم دعا کن ابن روزا رو تجربه کنم

اهااا ضخبم شده فکر کنم داره جنین رو تو خودش پرورش میده یکم باید صبر کنی تا معلوم زشه وای ایشالا بارد ...

ایشالا که هر دومون به حق این روزا باردار بشیم. تاپیک های قبلیم تجربه های دو تا بارداری نافرجامم رو نوشتم. فقط دعا میکنم همه منتظرها بچه دار بشن و سالم و صالح بشه.