برا رنگش یا گوجه رنده کن بریز
یا ربو با روغن تفت بده،با شعله کم و زمان زیاد تفت بخوره خوشرنگتر میشه بعد بریز تو آبگوشتت
زردچوبه هم خوشرنگترش میکنه
برا لعابش سیب زمینی پوست بکن بنداز سیب زمینی خوب بپزه لعاب میندازه
یکمی ام نون خورد کنی بریز تو ابگوشت بجوشه آبگوشته لعاب دار میکنه
اگر نخود لوبیاش پخته ،چند تا قاشق از لوبیا نخودشو بکوب دوباره بریز توش تا لعابش بیشتر بشه
اگر جوپرک دارید هم یکم تو هاونگ بکوبی یا آسیاب کنی بریزی تو آبگوشت لعابدارش میکنه ولی اصلا رو مزش تاثیر نمیزاره یعنی بدمزش نمیکنه