2777
2789
عنوان

داغی صورت و چشمها در دوران بارداری

7127 بازدید | 16 پست

سلام.من هفت هفته باردارم.دستو پاهام یخه.ولی چشام و صورتم خیلی داغه.دماسنج گذاشتم.دمای بدنم 36/900 بود.نمیدونم داغی صورتم از چیه.کسی بوده که تو دوران بارداری تجربه مشابه من رو داشته باشه

ممکنه فشارم بالا باشه؟ 🙄

برو قسمت تنظیمات دکمه گرمایش از بالا رو offکن 

باتچکر

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊

منم همینجور بودم فشارم ۱۲ بود همیشه ۱۱ بوده الان ماه یه ام بهتر شدم

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط صورتتون داغ میشد و بدنتون خنک بود؟

بدن داغ صورت بیشتر پاها یخ

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

دکترم گفت تغییرات هورمونی و کمخونی 

واسه قلبش رفتی ؟منم هفت هفتم یهو داغ میکنم یهو یخ میکنم یهو بیحال میشم دستام  بی حس میشه اصلا و ...

تابحال اصلا سونو نرفتم.موندم آخرای هفته بعد برم که  8 هفته شده باشه.شما سونو رفتی؟

من آزمایش دادم کم خونی نداشتم.بعضی اوقات استرس میگیرم.میگم نکنه بدنم عفونتی چیزی کرده باشه

نه تغییرات دهورمونی اوایل بارداری طبیعیه

ممنون.خیالم راحت شد 🙏🙏 شما چند هفته باردارید؟

نه هفته و سه روز ام 

ان شالله بارداری راحتی  داشته باش 🌹