2777
2789

بچه هایی که تجربه دارن ی سوال

بنظرتون میارزه ی درس رو مثل زیست در حد ۸۰ بخونم بقیه رو در حد ۳۰

یا همه رو متعادل بخونم؟

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی سوال... گلم مشاور داشته باشیم بهتره یا ن؟ من خودم فک میکنم بیشتر انگیزه میگیرم😐😶

عزیزم من خودم مشاورم اگه الان تایید کنم ممکنه سو تفاهم بشه..

اما قطعا مشاوری که بهت اهمیت بده بی تاثیر نخواهد بود و بعد مدتی خودت متوجه تغییرات میشی اگه پیش بری باهاش..

چون واقعا هستن بچه هایی ک مشاورشونو گول میزنن

09219246251مشاوره و برنامه ریزی تخصصی  دبیرستان وکنکور و آزمون های استخدامی خانم شمس

بچه هایی که تجربه دارن ی سوال بنظرتون میارزه ی درس رو مثل زیست در حد ۸۰ بخونم بقیه رو در حد ۳۰ یا ...

حتمااا تعادل

09219246251مشاوره و برنامه ریزی تخصصی  دبیرستان وکنکور و آزمون های استخدامی خانم شمس

ولی تخمین که میزنم تاثیر اون چند درصد زیسته خیلی بیشتره تا بقیه درسا

اخه عزیزم نود درصد اوقات اونی که فکر میکنی سر جلسه کنکور نمیشه...واسه درسات در حد سی تلاش کنی سر. کنکور ممکنه تا پونزده بیست بزنی اون زیستم دقیق هشتاد نشه و رتبه خوبی حاصل نمیشه

اخه عزیزم نود درصد اوقات اونی که فکر میکنی سر جلسه کنکور نمیشه...واسه درسات در حد سی تلاش کنی سر. کن ...

هزینه مشاورتون چقدره؟

برنامه روزانه میدین؟

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍