امروز یه تاپیک خیانت دیدم که البته حذف شد، خانم عزیزی شوهرش رو امتحان میکرده و شوهرش هم پا داده...
عزیزان عزیزان اصلا این کار رو نکنید، واسه یه لحظه تصور کنید یک آقای همه چی تمام، به شما پیام بده و بگه شما زیباترین زنی هستید که دیدم و کلی ازتون تعریف کنه، قند تو دلتون آب نمیشه؟ کنجکاو نمیشید بفهمید این آدم کیه؟ و اگه بیشتر از همسرتون محبت کلامی داشته باشه بهتون به سمتش متمایل نمیشید؟؟؟
فکر میکنم خیلی از ما خانم ها تو این شرایط تحت تاثیر قرار میگیریم و حتی لذت میبریم کسی ازمون تعریف کنه..
حالا واسه آقایون، این ضعف تو مسائل جنسی هست..کشش بالایی درشون هست نسبت به این موضوعات، حالا اگه یه لقمه آماده ببینن ممکنه خیلی وسوسه بشند..
میدونم سخته و طاقت فرسا فراموش کردن این نوع خیانت ها، ولی سعی کنید ببخشید همسرتون رو، وگرنه بار سنگینی خواهد بود براتون..
و این رو هم درنظر داشته باشید که رابطه جنسی برای آقایون، جدا از عشق هست، ممکنه عاشق زنشون باشند ولی وسوسه بشن واسه خیانت جنسی.. من حق رو به آقایون نمیدم که مجاز به خیانت باشن، اما این تفاوت دیدگاه ذاتی رو هم باید در نظر گرفت..
با بخشش هم زندگی تون رو نجات میدین هم روح و روان خودتون رو..به همسرتون فرصت جبران اشتباه و عشق ورزیدن بدین تا حال خودتون و زندگی تون خوب شه..
ببخشید طولانی شد، اما گفتم شاید مفید باشه برای بعضی از عزیزان