2777
2789

امروز یه تاپیک خیانت دیدم که البته حذف شد، خانم عزیزی شوهرش رو امتحان میکرده و شوهرش هم پا داده...

عزیزان عزیزان اصلا این کار رو نکنید، واسه یه لحظه تصور کنید یک آقای همه چی تمام، به شما پیام بده و بگه شما زیباترین زنی هستید که دیدم و کلی ازتون تعریف کنه، قند تو دلتون آب نمیشه؟ کنجکاو نمیشید بفهمید این آدم کیه؟ و اگه بیشتر از همسرتون محبت کلامی داشته باشه بهتون به سمتش متمایل نمیشید؟؟؟

فکر میکنم خیلی از ما خانم ها تو این شرایط تحت تاثیر قرار میگیریم و حتی لذت میبریم کسی ازمون تعریف کنه..

حالا واسه آقایون، این ضعف تو مسائل جنسی هست..کشش بالایی درشون هست نسبت به این موضوعات، حالا اگه یه لقمه آماده ببینن ممکنه خیلی وسوسه بشند..

میدونم سخته و طاقت فرسا فراموش کردن این نوع خیانت ها، ولی سعی کنید ببخشید همسرتون رو، وگرنه بار سنگینی خواهد بود براتون..

و این رو هم درنظر داشته باشید که رابطه جنسی برای آقایون، جدا از عشق هست، ممکنه عاشق زنشون باشند ولی وسوسه بشن واسه خیانت جنسی.. من حق رو به آقایون نمیدم که مجاز به خیانت باشن، اما این تفاوت دیدگاه ذاتی رو هم باید در نظر گرفت..

با بخشش هم زندگی تون رو نجات میدین هم روح و روان خودتون رو..به همسرتون فرصت جبران اشتباه و عشق ورزیدن بدین تا حال خودتون و زندگی تون خوب شه..

ببخشید طولانی شد، اما گفتم شاید مفید باشه برای بعضی از عزیزان

خودمم، نه بیشتر نه کمتر

ممنون استفاده کردم

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگرم امتحان نشن بالاخره یه زنی میاد سرراهشون قرارمیگیره چه میخاد همکارباشه چه خیابونی چه فامیلی

اول واخرش این اقاهه هس ک تصمیم میگیره واس 7دقیقه لذت بازنه بره یا بمونه خبرمرگش زندگیشوبکنه هروقتم تحریکش کردن بیاد با زنش همخاب شه خبرمرگش

ببخشید خانمها نمیدونم چرا نمیتونم ریپلای کنم پست هاتون رو..

امتحان کردن، آماده کردن لقمه است.. هر چی کمتر تحریک بیرونی رخ بده، احتمال خطا هم کمتر میشه،

یه سری هستن هم مرد هم زن، که بیمارن، اعتیاد جنسی دارن، اونا به کنار، اونا تقریبا همیشه به نوعی خیانت میکنند، چه واقعی چه مجازی..

اما آدم های عادی هم جایزالخطا هستن دیگه، هر چه شرایط برای گناه مناسبتر باشه، احتمال ارتکابش هم بالاتر میره، امتحان کردن به این شیوه که مردی رو تحریک کنی به رابطه، احتمال اینکه اون به سمت خیانت بره خیلی بیشتر میشه، زن باید مراقب شوهرش باشه اما نه اینطوری که بخواد گولش بزنه..

مثل این می مونه که به بچه ای که شکلات زیاد میخوره و والدینش منعش میکنن از خوردن شکلات، یواشکی ببری شکلات نشونش بدی، خب معلومه که دلش میخواد و راحت گول میخوره..

جنس مرد تو مورد رابطه جنسی زود گول میخوره، جنس زن تو رابطه عاطفی..این حرف هم البته کلی و به طور میانگین هست، همیشه استثناء هست تو هر دو طرف

خودمم، نه بیشتر نه کمتر

من میخوام امشب امتحانش کنم

جامعه پر لقمست

من نباشمم یکی دیگه هست

ب ذات مرد بستگی داره

اگر پا داد جدا میشم

تمام

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
من میخوام امشب امتحانش کنم جامعه پر لقمست من نباشمم یکی دیگه هست ب ذات مرد بستگی داره اگر پا داد ...

تقریبا همه مردا پا میدن..از الان پیش بینی میکنم که همسر شما هم همینطور..اصلا کاش یه تاپیک بزنیم و بپرسیم کی ها همسرشون رو امتحان کردن و نتیجه چی شده

خودمم، نه بیشتر نه کمتر
تقریبا همه مردا پا میدن..از الان پیش بینی میکنم که همسر شما هم همینطور..اصلا کاش یه تاپیک بزنیم و بپ ...

خب اولش فک کردم خیلی عقلانی قراره صحبت کنید

مثل این ک اشتباه میکردم

پس منم زنای زیادی دیدم ک پا میدن

حالاااا همه زنا پا میدن

خانم من خودم کلی مرد میشناسم پا نمیدن

خودت خیانت دیدی قرار نیست همه رو ب ی چوب بزنی ک

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
تقریبا همه مردا پا میدن..از الان پیش بینی میکنم که همسر شما هم همینطور..اصلا کاش یه تاپیک بزنیم و بپ ...

اگر پا داد تموم میکنم

من خودم وفادارم

لازم باشه کل دنیارو میگردم تا یکی مث خودم پیدا کنم

یک مرد پاک ک هست

من اونو میخوام