2777
2789
عنوان

شما بگید چی بهش بگم؟ خیلی رو اعصابم میره

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 34 پست

شما فقط سعی کن  خودت و رفتار خودت رو کنترل کنی  و تا زمانیکه  رفتار کسی  بهت ضربه ای نمیزنه  واکنش نشون نده  

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من پشت کنکوری ام تجربی ام خوب هر  کی سال اول ک میره دهم از این فازا داره فکر میکنه پزشک میشه من خودم یا حتی همکلاسی های درس نخونم فک میکردن پزشک میشن و پروفایلت همه پزشک و اینا بود 

بی خیال 

شایدم قبول شد. از کجا میدونی! مگه همه اوناییکه پزشکی خوندن تیزهوشان یا نمونه دولتی بودن؟

خیلی تنبله ، اصلا درس نمیخونه،

فقط دنبال فرصته با دوست پسرش حرف بزنه یا بره بیرون

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚

خب شاید دوس داره 

بعدشم همه پزشکا ک تیز هوشان و نمونه دولتی نبودن

خیلیا تو روستا درسخوندن ولی ب ادن چ ک میخاستن رسیدن

چقد پیگیرشی و واست مهمه کاراش 

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️
بشما چه ربطی داره ؟ چقدر حسودی 

به چیش حسودی کنم؟ به وضع درسی افتضاحش؟ به هوش نداشته اش؟ یا اون دوست پسر ضایع اش که اگه خانوادش بفهمن سرشو از تنش جدا میکنن؟

به پر رو بودنش و جواب پس دادنش به بزرگترا؟ دقیقا به کدوم ویژگی مثبت نداشتش حسودی کنم؟

خیلی تنبله ، اصلا درس نمیخونه، فقط دنبال فرصته با دوست پسرش حرف بزنه یا بره بیرون

به خودش مربوطه.اگه خیلی ماهری زندگی خودتو به بهترین نحو بساز ..هم دخالت میکنی هم میگی کسی حق نداره بگه کارت زشته خیلیم زشته رفتارت اینقدرم قضاوتش نکن که خودت به بدترازاون دچارمیشی

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
خب شاید دوس داره  بعدشم همه پزشکا ک تیز هوشان و نمونه دولتی نبودن خیلیا تو روستا درسخوندن ولی ...

کاش درس میخوند،میگم اصلا درس نمیخونه

نمراتش افتضاح بوده همیشه