جوری که بعد کنکور پشتیبان قلم چی زنگ زد گفت اگه شوکه ای درکت میکنم ما شوکه ایم تو جای خود داری
من فقط دعا میکنم غلط زیاد نزده باشم
چون نمیدونم چرا بعضی جاها شانسی زدم
از این تکرار ساعت ها،از این بیهوده بودن ها،از این بی تاب ماندن ها،از این تردید ها،نیرنگ ها،اشک ها،خیانت ها،از این رنگین کمان سرد آدم ها و ازاین مرگ باور ها و رویاها،پریشانم ...دلم پرواز میخواهد🕊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نهههه از ترسم طرف کلید نرفتم ببین من خیلی از خودم توقع داشتم جوری که بعد کنکور پشتیبان قلم چی زنگ ...
من مشاورم شب اخر گفت اگر بین دوتا گزینه موندی اونیو بزن که بیشتر دلت باهاشه!!!منم گوش دادم حالا استرس دارم ولی از یه طرفم امید زیادی به رتبه 3 رقمی دارم
میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!! ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
از این تکرار ساعت ها،از این بیهوده بودن ها،از این بی تاب ماندن ها،از این تردید ها،نیرنگ ها،اشک ها،خیانت ها،از این رنگین کمان سرد آدم ها و ازاین مرگ باور ها و رویاها،پریشانم ...دلم پرواز میخواهد🕊
من مشاورم شب اخر گفت اگر بین دوتا گزینه موندی اونیو بزن که بیشتر دلت باهاشه!!!منم گوش دادم حالا استر ...
ولی اگه برگردم غلط بکنم.حرفشو گوش بدم 😁
میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!! ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
من مشاورم شب اخر گفت اگر بین دوتا گزینه موندی اونیو بزن که بیشتر دلت باهاشه!!!منم گوش دادم حالا استر ...
چطوربود برات کنکور؟جدودا از هر درس چندتا زدی؟درسی بود برات خیلی سخت باشه؟
منم اگه برگردم شانسیامو نمیزنم...بابا دارم از استرس تلف میشم
چطوربود برات کنکور؟جدودا از هر درس چندتا زدی؟درسی بود برات خیلی سخت باشه؟
شیمی و فیزیک اونایی که انتظار داشتم نبود
ادبیاتم که نگم ولی خودمو جمع کردم چون همه میدونستم همین مشکلو دارن پس وقت زیادی نذاشتم براش سر تایمش ولش کردم رفتم درس بعدی زیانم متناش خیلی اذیت کرد ولی دست و پا شکسته زدم
بنظرم زیستشو بجای همه درساش خیلی راحت داده بودن بر عکس انتظار همه
شیمی و فیزیک اونایی که انتظار داشتم نبود ادبیاتم که نگم ولی خودمو جمع کردم چون همه میدونستم ه ...
وای من چرا زیست برام اونقدر سخت اومد؟من خیلی خوب میزدم زیستامو تو ازمونا
اه
من همششش برام سخت ترازانتطار بود
حالا یکی یکم یکی خیلی
شما ازمون میدادی؟