2777
2789

بچها بنظرتون با زبان منفی۱ ریاضی۰ ادبیات اخت۱۸ ادبیات عمومی۲۰ اقتصاد۲۷ فلسفه منطق ۲۰ معارف۳۰ عربی اخت۵ عربی عمو ۱۵ تاریخ جغ ۶۷ جامعه ۲۷ روان ۷۵ میارم اموزش ابتدایی

پشت کنکور موندن کاراشتباهیع

بستگی به طرفش داره؟؟چطوری باشه رتبه ات خوب شد برو بستگی به آیندت به خودت به همه چی ما فامیل داشتیم 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من هدفم تربیت معلم بود انسانی ام اگر جز تربیت معلم نیارم بازم میشینم میخونم

دقبقا من هم انسانی‌ام و هدفم دقیقا فرهنگیانه

و دقیقا اگر نشه باز میشینم

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

قبول شدن دومین سال پزشکی هم اوردن ولی یکسری از فامیلامون موندن ضرر کردن 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

بچه ها کدوماتون دوباره شرو کردین؟

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

کاش زودتر جوابا بیاد مردیم از استرس..اون از قبل کنکور

اون از اون کنکور افتضاحشون 

اینم از الان

از این تکرار ساعت ها،از این بیهوده بودن ها،از این بی تاب ماندن ها،از این تردید ها،نیرنگ ها،اشک ها،خیانت ها،از این رنگین کمان سرد آدم ها و ازاین مرگ باور ها و رویاها،پریشانم ...دلم پرواز میخواهد🕊
چرا

پارسال که بچه ها فقط 20 درصد کتاباشون مجاری شد اون وضع کنکور بود

الان چی میخواد شه؟

از این تکرار ساعت ها،از این بیهوده بودن ها،از این بی تاب ماندن ها،از این تردید ها،نیرنگ ها،اشک ها،خیانت ها،از این رنگین کمان سرد آدم ها و ازاین مرگ باور ها و رویاها،پریشانم ...دلم پرواز میخواهد🕊
بچها بنظرتون با زبان منفی۱ ریاضی۰ ادبیات اخت۱۸ ادبیات عمومی۲۰ اقتصاد۲۷ فلسفه منطق ۲۰ معارف۳۰ عربی اخ ...

وای منم زبان منفی زدم ریاضیم یکی زدم همون غلط و ادبیاتم پنج درصد و شیمی بیست درصد و زیست بیست درصد و فیزیک پنج درصد و عربی بیست و پنج درصد و دینی بیست درصدو 😭😭😭😭😭

امسال نسبت به پارسال خیلی سخت تر بود

خیلیییییییی