2777
2789
اره گلم درسته ولی از من به شما نصیحت بعد پری یک شب در میون اقدام کن منتظر روز تخمک گذاری نمون

اقدامم ولی ماه دومم ترسیدم نکنه رحمم سرده ازمایشامم دادم عالی بوده همش کیستم ندارم نمیدونم شاید بلد نیستم وقتی منی وارد واژن میشه چقدر صبر باید کرد بعد بریم دسشویی البته شرمندم اینو میپرسم؟

لطفا برای تو دلیم صلوات بفرست خدا حفظش کنه برام.خدایا ممنونم بخاطر همه چی.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقدامم ولی ماه دومم ترسیدم نکنه رحمم سرده ازمایشامم دادم عالی بوده همش کیستم ندارم نمیدونم شاید بلد ...

ببین گلم خیلی استرس داری.چرا؟از من به شما نصیحت از اقدامت لذت ببر مطمئن باش نتیجه میگیری .تا میتونی چیزای گرم مصرف کن هم خودت هم آقاتون.در مورد اینکه چند دقیقه بمونی معمولا میگن بلافاصله بلند نشید و زیر کمرتون یه بالشت بذارید و تو اون حالت چند دقیقه بمونید .ولی در اصل به محض وورود اسپرم سریع میره به سمت تخمک و این کارا لازم نیست.ولی شما برای آرامش خودت حدود 15 دقیقه تو همین حالت بمون بعد پاشو

لطفا برای سلامتی  نی نیم یه صلوات بفرست 
ببین گلم خیلی استرس داری.چرا؟از من به شما نصیحت از اقدامت لذت ببر مطمئن باش نتیجه میگیری .تا میتونی ...

مرسی خدا هرچی بخوای بهت بده ممنون که کمکم کردی 🥰🥰🥰🥰🥰

لطفا برای تو دلیم صلوات بفرست خدا حفظش کنه برام.خدایا ممنونم بخاطر همه چی.  
مرسی خدا هرچی بخوای بهت بده ممنون که کمکم کردی 🥰🥰🥰🥰🥰

خواهش میکنم فولیک اسید یادت نره حتماااااااااااااا بخور .سوالی دیگه ای داشتی من در خدمتم

لطفا برای سلامتی  نی نیم یه صلوات بفرست 
اقدامم ولی ماه دومم ترسیدم نکنه رحمم سرده ازمایشامم دادم عالی بوده همش کیستم ندارم نمیدونم شاید بلد ...

کلا بعد پریودت یه روز درمیون اقدام داشته باشین تا اخر😊بالاخره یه روزش میگیره بدون استرس

مبارک باشه برای ما هم دعا کن... بعد از چند وقت اقدام باردار شدی؟ قبلش لکه بینی داشتی؟

ماه اول یبار اقدام ناخواسته بود ولی ماه پیش کلا یه روز درمیون اقدام کردیم .لکه بینی هم نداشتم فقط یبار ترشح ژله ای کش دار دیدم.یه ماه اقدام اساسی داشتم

رفتی سونو  قلبش تشکیل شده بود هفته چندی

عزیزم الان ۶ هفته هستم سونو نرفتم تا هفته هشتم که واسه تشکیل قلب برم سونو ...

بده باعث سقط میشه وقتی پی درپی باشه شما هم اگه باردار بودی دیگه وایسا تا ۸ هفته که بری دکتر برا سونو تشکیل قلب

❤❤