2777
2789

منو همسرم ٦دوره گرفتيم تا انتهاي دوره ٥همسرم ٢٠كيلو كم كرده

خودم ٩كيلو

اگر دقيق رعايت كنيد كم ميشه

ولي چندكيلوي آخر خيلي سخته من يك كيلو مونده بود تا وزن نهايي ولي كم نميشه البته اين ماه دوبار رفتم شهرستان و دفعه دوم اصلا رعايت نكردم

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو همسرم ٦دوره گرفتيم تا انتهاي دوره ٥همسرم ٢٠كيلو كم كرده خودم ٩كيلو اگر دقيق رعايت كنيد كم ميشه ...

ممنون ک جواب دادی گلم راستش همسر منم باید یه بیست کیلو کم کنه الان دوره دوم هست ولی نمیدونم حس میکنم خیییلی مونده تا کم کنه 

ممنون ک جواب دادی گلم راستش همسر منم باید یه بیست کیلو کم کنه الان دوره دوم هست ولی نمیدونم حس میکنم ...

خواهش ميكنم نه عزيزم رعايت كنه حتماً كم ميشه نگران نباش

همسرتو تشويق كن

الان همسرم لاغر شدن هم خودش خيلي خوشحال هم من رژيمشم سخت نيست زياد گرسنگي نداره تازه وعده آزادش خيلي خوبه

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
الان وزن همسرتون برنگشته یاهنوزم رعایت میکنه

ليمومي براي همسر من ٢٨كيلو اضافه وزن زده كه خداروشكر ٢٠كيلو رفت

من كه بهش ميگم ديگه خوبه ولي خودش ميخواد اون ٨كيلو رو هم كم كنه و همچنان رعايت ميكنه

دوره تست و تثبيت دارن كه وزن ثابت بمونه ولي ما هنوز به اونجا نرسيديم نميدونم تا چه حد درسته

واینکه طی یه دوره رژیم چن کیلو کم میکنه

همسرم هر دوره بين ٣/٥ تا ٤كيلو كم ميكنه

خودم بين ١/٥تا٢كيلو

خواهش ميكنم نه عزيزم رعايت كنه حتماً كم ميشه نگران نباش همسرتو تشويق كن الان همسرم لاغر شدن هم خود ...

اره گرسنگی نداره اندازه ها رومیگیرم ولی میگم بااینهمه غذا چن سال طول میکشه تاوزن ایده الش برسه چون گاهی یه قاشقم ازغذای من میخوره

اره گرسنگی نداره اندازه ها رومیگیرم ولی میگم بااینهمه غذا چن سال طول میکشه تاوزن ایده الش برسه چون گ ...

اگر ميخواد لاغر بشه حتي اون يه قاشق اضافه رو هم نبايد بخوره دقيق با همون گرم ها بايد بخوره شوهر من اينجوري رعايت كرد

ولي خودم زياد تقلب كردم الان دو دوره است خوب رعايت نميكنم لاغرم نميشم😂😂

ليمومي براي همسر من ٢٨كيلو اضافه وزن زده كه خداروشكر ٢٠كيلو رفت من كه بهش ميگم ديگه خوبه ولي خودش م ...

چه مدت طول کشید تا این مقدار وزن رو کم کردند؟

از کجا دستورش رو گرفتید؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
چه عالی پس حتما ب وزن ایده التون میرسید 😍

بله انشااله برسيم💐همسر شما هم همين طور

ببين الان همه لباساي همسرم براش گشاد شده همش ميره جلو آينه خودشو نگاه ميكنه كيف ميكنه

شما هم همسرتو تشويق كن انشااله لاغر بشه چاقي دور از جون همش بيماريه😔

چه مدت طول کشید تا این مقدار وزن رو کم کردند؟ از کجا دستورش رو گرفتید؟

حدوداً٤ ماه هست كه ما شروع كرديم اگر اشتباه نكنم ٦تا دوره رفتيم هر دوره ٢١روزه

سايت داره بزنيد تو گوگل ليمومي ثبت نام كنيد ازتون ٦٠تا سوال ميپرسن و بهتون برنامه ميدن