دنیاشم مدیر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 366 عنوان رژیم لیمویی | مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 21 پست کسی اینجا رژیم لیمویی داره ک ب مدت طولانی رعایت کرده باشه برای همسرم گرفتیم بیست ویک روز اول سه کیلو کم کرده میترسم ادامه دار وثابت نباشه 1399/06/18 | 12:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیاشم مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 366 اگر ميخواد لاغر بشه حتي اون يه قاشق اضافه رو هم نبايد بخوره دقيق با همون گرم ها بايد بخوره شوهر من ا ... اره من خیلی تلاش میکنم ک عین همون اندازه ها باشه همش تذکر میدم بهش ولی گاهی دورازچشم من میخوره انگار عادت داره دست خودش نیس
دنیاشم مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 366 حدوداً٤ ماه هست كه ما شروع كرديم اگر اشتباه نكنم ٦تا دوره رفتيم هر دوره ٢١روزه سايت داره بزنيد تو گ ... غذای شما باهمسرتون خیلی فرق میکرد یا مثل هم بود؟
zahra_kh عضویت: 1397/11/03 تعداد پست: 4705 اره من خیلی تلاش میکنم ک عین همون اندازه ها باشه همش تذکر میدم بهش ولی گاهی دورازچشم من میخوره انگار ... با اين ريزه خواري كمتر وزن كم ميكنهشما سعي كن همون ميوه روزانه و ميان وعده و لبنياتشو بدي بخوره كه معده اش پربشه😉 پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
دنیاشم مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 366 با اين ريزه خواري كمتر وزن كم ميكنه شما سعي كن همون ميوه روزانه و ميان وعده و لبنياتشو بدي بخوره كه ... خیلی حرص میده منو ولی باز تلاشمو میکنم ممنونم عزیزم ک وقت گذاشتی وجواب دادی🌷
zahra_kh عضویت: 1397/11/03 تعداد پست: 4705 غذای شما باهمسرتون خیلی فرق میکرد یا مثل هم بود؟ ما درخواست رژيم مشترك داديمفقط صبح ها كه همسرم سركاره صبحانه اش فرق دارهناهار و شام عين هميم با يه تغييرات كوچيكميان وعده امون فرق داره معمولاً پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
zahra_kh عضویت: 1397/11/03 تعداد پست: 4705 خیلی حرص میده منو ولی باز تلاشمو میکنم ممنونم عزیزم ک وقت گذاشتی وجواب دادی🌷 خواهش ميكنم انشااله موفق باشن پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋