2777
2789
عنوان

بیاید بافرهنگ باشیم....

148 بازدید | 6 پست

بیاید حواسمون به حرفا وحرکاتمون باشه...

گاهی خواسته ویا ناخواسته حرفی میزنیم که دل کسیو میشکنه...

حواسمون باشه خدا یجایی بدجور یادآوری میکنه ها....

بیاید به کارهم کارنداشته باشیم

بیاید ازکسی نپرسیم چرابچه نمیاری

هی مدام نگیم خدامرادت بده😐😐

به مجرداکاری نداشته باشیم چرا مجرد موندن...

بیاید توکارهم سرک نکشیم

گروه آبی💙💙💙💙💙💙  وزن اولیه68😅وزن هدف اول66😒وزن هدف آخر60 😍😍تاپیک بامداد خمار.💙💙💙💙💙💙💙تاریخ9*9*99😍😍من خبر بارداریمو به پدر ومادر عزیزم میدم و خوشحالشون میکنم😚😚😚😚و بسلامتی ودل خوش میریم مسافرت 4+1نفری😀شوهرم سند به اسمم میزنه😌😌😌😌  خدای مهربانم سپاسگزارم بابت نعمات بی کرانت السلام علیک یا اباعبدلله     امام حسین همیشه هوامو داشتی...از خدا بخواه به من و همسرم فرزندان صالح عطا کنه. خیلی منتظریم...هیشکی شاد وپشیمون نشه...  خدایا ما منتظرا  منتظر معجزه ات هستیم...دلمون بچه میخواد  امروز بی بی چکم مثبت شد...ولی مثبت کاذب بودالهی هیچ کسی شاد وپشمون نشه...     دختر نازم. پسرعزیزم  بی صبرانه منتظرتونم بیاید پیش من وبابای مهربونتون ...بزرگ شید باهم بریم ورزش،،،گردش...مسافرت...خدایا شکرت که به این زودی قراره اینجا تیکر بارداری بزنم.میدونم هرچی تو بخواهی همون میشه.بدی شکر😄ندی هم بازشکر😄.همیشه خدایی تو و مهربونیتو  ثابت کردی....  منتظرای نی نی رو باحکمت ومهربونیت بچه سالم ونیک بده 👼مجردارو همسر خوب بده😄👰چقدر زودمیگذره زندگی.... خدای مهربوووووووونم😍بابت همه چی ممنونم من روز به روز به هدف دارم نزدیک تر میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من 25سالمه و سه ساله ازدواج کردم

تازه ده ماهه که بچه میخام

پنجشنبه رفتیم خونه یکی از اقوام همگی...

بعد زن پسردایی شوهرم باردارشده وسی سالشه

تواین مهمونه عروس ومادرشوهر

ده بارگفتن خدامرداتو بده

خدا به توهم بچه بده

به عروسش گفته دست بکشه روسرمن

آیا این رفتارمتمدنانه هست؟؟؟؟

انگارمن حسرت به دل بچه هام

گروه آبی💙💙💙💙💙💙  وزن اولیه68😅وزن هدف اول66😒وزن هدف آخر60 😍😍تاپیک بامداد خمار.💙💙💙💙💙💙💙تاریخ9*9*99😍😍من خبر بارداریمو به پدر ومادر عزیزم میدم و خوشحالشون میکنم😚😚😚😚و بسلامتی ودل خوش میریم مسافرت 4+1نفری😀شوهرم سند به اسمم میزنه😌😌😌😌  خدای مهربانم سپاسگزارم بابت نعمات بی کرانت السلام علیک یا اباعبدلله     امام حسین همیشه هوامو داشتی...از خدا بخواه به من و همسرم فرزندان صالح عطا کنه. خیلی منتظریم...هیشکی شاد وپشیمون نشه...  خدایا ما منتظرا  منتظر معجزه ات هستیم...دلمون بچه میخواد  امروز بی بی چکم مثبت شد...ولی مثبت کاذب بودالهی هیچ کسی شاد وپشمون نشه...     دختر نازم. پسرعزیزم  بی صبرانه منتظرتونم بیاید پیش من وبابای مهربونتون ...بزرگ شید باهم بریم ورزش،،،گردش...مسافرت...خدایا شکرت که به این زودی قراره اینجا تیکر بارداری بزنم.میدونم هرچی تو بخواهی همون میشه.بدی شکر😄ندی هم بازشکر😄.همیشه خدایی تو و مهربونیتو  ثابت کردی....  منتظرای نی نی رو باحکمت ومهربونیت بچه سالم ونیک بده 👼مجردارو همسر خوب بده😄👰چقدر زودمیگذره زندگی.... خدای مهربوووووووونم😍بابت همه چی ممنونم من روز به روز به هدف دارم نزدیک تر میشم

ولی میخام به مادرشوهرم بگم اردست رفتار فامیلاشون ناراحتم

خیلی بی فرهنگن

به اونایی هم ازدواج کردن گیر ندین که چرا ازدواج کردی سنت فلان بود

به اونایی که درس می خونن نگین همه ی زندگی درس نیست

به اونایی که درس نمی خونند و دنبال کار دیگه این نگین چرا درس نخوندی 

باورهای کلیشه ای و تعریف های اشتباه از موفقیت رو دور بندازیم 

مسیر زندگی هرکس متفاوته توکار بقیه دخالت نکنیم.