توی دوستی پیدانکردم .النازجان شوهرم حدودیکسال ونیم پیش منوازخونه بیرون کرداصلادنبالم نیومدازهمه جاهم بلاکم کردوفقط دوسه تاازفامیلای اومدن خونمون اونام فقط تهمت زدن ورفتن .بعدمن هرباررفتم خونم دیدم قفل عوض شده وزنگ زدم کلانتری وصورتجلسه و...شوهرم دادخواست تمکین که دادباصورتجلسه ردشدخداروشکر.ولی حاضربه هیچ مدل توافق یاادامه نبودونیست براجدایی .به توصیه دادگاه ووکیل مهریه اجاراگذاشتم که اهرم فشارشه خیلی پولداره ولی چون همه چیزوزده بودبه نام پدرش توی خاستگاری نتونستم ثابت کنم شغلشم پردرامدبودولی مغازه رودادن اجاره ودیگه جوازکسبی که دراوردم ازش بدردم نخوردتواداره مالیات هم گفتن خیلی خودش وپدرش فرارمالیاتی داشتن .اومددادگاه ۱۵نفرشاهدآوردکه بگه کارگرمعدنه مهریه شد۲تاپیش قسط باده ماه یه سکه .این دوتاپیش قسط که رومن خیلی برااجارای احکام لفتش دادم بلکه بیادتوافق کنه چون اززن قبلیشم چهارتادونه سکه ای که بهش داده بوده پس گرفته ولی دیدم خبری نمیشه حکم جلب گرفتم ولی نشددستگیرش کنیم ولی خودش اون دوتاروبه امیدپس گرفتن برده گذاشته اونجا.ازون طرفم من بارای تمکین شکایت ترک انفاق وافترا کردم که بنفع من شدرای ولی زندان وشلاقش تبدیل به پول شد.دوباره تمکین زدکه مرحله ی اول قاضیه ..بوق ..ازم قبول نکردمدارکم رواونوتوتجدیدنظربااستفاده ازرای ترک انفاق بطلان زدن خداروشکر.حالامن الان بعدیکسال ونیم ترک اتفاقی که کرده میتونم دادخواست طلاق بدم؟