2777
2789

الان سرکارم 

بشدت عرق میکنم و تپش قلب دارم بچه هم خیلی تکون میخوره

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم

اگه فشار خون بالا باشه جنین تکون نمیخوره

یادم نمیره فشارم رفته بود بالا یروز بیمارستا بستری شدم بخاطر اینکه بچه تکون نمیخورد تو اینکه فشارمو آوردن پاین وبچه تکون خورد معلوم شد سالمه وازبیمارستان مرخص شدم..

دقیقا منم از دیروز اینجوری شدم

منم دیروز شام خونه مادرشوهرم شام نمکش زیاد بود خوردم از اون به بعد هم تپش قلب دارم هم بیش از حد تکون میخوره 

الان به هیچی دستم نمیرسید یکم آبلیمو خوردم تا ببینم چی میشه

نه عزیزم اگه فشار خون بالا باشه جنین تکون نمیخوره یادم نمیره فشارم رفته بود بالا یروز بیمارستا بست ...

فشار خون بالا خدایی نکرده چه صدمه ای به بچه میزنه

منم دیروز شام خونه مادرشوهرم شام نمکش زیاد بود خوردم از اون به بعد هم تپش قلب دارم هم بیش از حد تکون ...

بنظرت برا چیه

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜

حرکت جنین نشانه سلامتشه

جنین سیکل خواب وبیداری داره  هنگامی که بیدارمیشه واینکه بهداز سیرشدن شما

حرکاتش زیادتر میشه ممکنه بخاطر این باشه

اگه حرکت نکنه نگران کنندست....