2777
2789

یه شانسه ومعجزه خداروشکرمن پیداکردم 😍

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خواست خداست و گرنه من سه تا دختر تو فامیل میشناسم هر سه شاغل و تحصیل کرده با سن نزدیکا ۴۰ و۵۰ ولی کیس خوب نیافتن .دخترم هست پشت کوه قاف یهو یه شوهر خوب میکنه .😁

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
میتونم بدونم چطوری ؟ جریان شما چی بود ؟

معرفی کردن گلم ازدواج اولم که باخته بودم اماشکرخداازدواج دومم خیلی خوبه یه حاجی پولدارومهربون وخوش اخلاق نصیبم شده منم نمازموخوندم وچادرسیاه سرم کردم واسه تشکرازخدا

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

با آشنایی کامل و توکل بر خدا و البته دور از دوستی و روابط غلط  و ....

اول ادم باید خودش ادم خوبی باشه و اخلاق و سیرت خوبی داشته باشه

تو دوستی‌ها اکثر مردا(بالای نود و خورده ای درصد) برا خوشگذرانی و هوس دوس میشن و اکثر دخترا برا عشق و محبت و ازدواج دنبال دوستی هستن 

پس به مردا نمیشه اعتماد کرد و آخر و عاقبت خوبی نداره به جز در موارد استثنا که اونم بازم استثنایه مثلا بعضی ها میگن ما با  دوستومون ازدواج کردیم و موفق شدیم حالا خدا میدونه اینا چتر تا دوست رو کات کردن و در نهایت با یکی شده ازدواج

حتی اگه ازدواج رخ بده معمولا اعتماد وجود نداره

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین