2777
2789
عنوان

خانم هایی که طلاق گرفتن میشه بیان ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 32 پست
واقعا خواهرم با سن کمش برای نگه داشتن زندگیش تلاش کرد تا حدی هم موفق میشه ولی اطرافیان شوهرش نمیذارن ...

ب نظر میرسه داماد مشکل خاصی نداشته باشه  فقد اهل محبت نیس  ک باعث نارضایتی کلی شده      خواهرت باید دقت کنه دقیقا از اون چی میخاد.  مردا نمیتونن بفهمن تو ذهن زنا چی میگذره و ب چی فکر میکنن    انتظار نداشته باشین منظورتونو از غیب بدومه یا حتی حدس بزنه.  باید شفاف بهش بگید     مثل خرید ک بایدلیست بدین دستش تا  همه چیو بخره.  وگرنه  بگین ناهار مثلا قرمه سبزی داریم موادشو بگیر. یا حتی بهش بگید سبزی لوبیا  روغن رب انار  نمک کبریت سرراهتم نون بگیر. ولی براش ننویسید حتما یکی دوناشو فراموش میکنه

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒
خانمم عزیزم هیچ توجیهی برای کتک زدن توسط مرد وجود نداره کتک زدن کار بدیه مستقل ازینکه چی عاملش بوده ...

بله حتما اینطوریه، من خودم مشاوره رفتم دیدم خودم هم مقصر هستم، رفتارم رو اصلاح کردم، شوهرم هم رفتارش درست شد، باور کنید 70 درصد خودم مقصر بودم، داشتم یه آدم خیلی خوب رو با رفتارم از دست میدادم، من متاسفانه با زبون تندم به چیزهایی که شوهرم بهش حساس بود مثل پدرش که فوت شده حمله میکردم و اونو به جنون میکشوندم

من یکی دیگه رو هم دیدم همینطوری بود کاری می‌کرد شوهرش بزندش بعدش میگفت این مرد بدیه، 

جدا شد الان خیلی پشیمون هست، همسرش هم ازدواج کرده

این یه تجربه بود وگرنه کتک زدن کار درستی نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جلوی ضرر هر وقت بگیری منفعت، من خودم تو سن ۲۲ سالگی تو عقد جدا شدم،  اولش که میخواستم تصمیم بگیرم برای جدایی واسم مثل کابوس بود اول جوونی اسم طلاق بیاد رو آدم اونم ۱۴ سال پیش، ولی پدرم مثل کوه پشتم بود و اون اصرار به طلاق داشت، همیشه هم میگم نور به قبرت بباره که خوشبختی امروزم مدیون حمایت پدرم هستم،